Navigatie overslaan

Do 17 apr '25

Tis hier geen Hotel 3

Deel 3 van herkenbare, humoristische en soms gênante reeks over (over)leven met pubers.

Tis Hier Geen Hotel 3

Inclusief garderobe en drankje

spel: Dianne Liesker, Ellen Dikker en Hanneke Drenth | gebaseerd op de populaire website tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente

Welkom bij het derde deel van ‘Tis Hier Geen Hotel’, de succesvolle, herkenbare en humoristische reeks over leven én overleven met pubers. Want pubers kunnen uitstekend zelfstandig een bijbaantje regelen, feilloos hun belastingformulieren invullen en zorgtoeslag aanvragen, maar de was gooien ze nog steeds náást de wasmand.

Nu de pubers ouder worden, komen er nieuwe issues bij. Van indrinken met Vodka-Martini tot het piepen en kraken van het bed in de kamer naast je. Helaas begrijpen die hormonale huisgenoten niet waarom jij daar een probleem mee hebt. Echt ‘cringe’, vinden ze, en dat begrijpen wij ouders dan weer niet. Gelukkig hebben we ook we ook aanwas van prille pubers, dus is er volop ruimte voor zoiets onschuldigs als de Eerste Balhaar.

Ook deze derde editie is een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest. De pers: “Een aanrader.” (De Telegraaf over deel 1) en “feestelijke sfeer in de zaal” (Theaterkrant over deel 2).

Informatie

Koop tickets

Selecteer tijdstip

Prijzen

  • Normaal € 24,50

Locatie

Nedmagzaal