Navigatie overslaan

Verhuur

Bekijk onze ruimtes!

Jonckherenzaal

Bent u op zoek naar een ruime locatie om te vergaderen of te ontmoeten? Bij vanBeresteyn zijn vele mogelijkheden. We hebben mogelijkheden voor intieme bijeenkomsten en wij zijn ook een uitstekende locatie voor seminars, recepties, bedrijfspresentaties, modeshows, bedrijfsfeesten, vergaderen en conferenties.

Samen met collega’s of relaties een avondje uit naar vanBeresteyn? U bent meer dan welkom! Er zijn allerlei theaterarrangementen samen te stellen, geheel aangepast aan uw wensen en uw budget. U kunt bijvoorbeeld voorafgaand en na afloop van een voorstelling in het Grand Café terecht waar u aan uw gereserveerde tafel(s) kunt genieten van koffie, thee of andere drankjes en hapjes. Vooraf eerst uitgebreid of minder uitgebreid een hapje eten? Ook hiervoor zijn verschillende mogelijkheden.

De sfeervolle theaterzaal en het professionele podium hebben de afgelopen jaren aan menig amateur-en schooluitvoering een plek gegeven. Juist voor deze groepen is het meestal een bijzondere ervaring om te kunnen spelen op een écht theaterpodium. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de huurvoorwaarden.

Virtual Tour