Zakelijk & Verhuur

De vele gezichten van vanBeresteyn

T info verhuur: 06 11302249 / 06 27074614

Verhuur van zalen en faciliteiten

De Theaterzaal biedt in de standaardopstelling ruimte aan 350 personen. De tribune kan worden verwijderd zodat de zaal kan worden ingericht met tafels en stoelen, de ruimte is dan geschikt voor ca. 200 personen.
Wanneer ook de scheidingswanden naar de foyer worden ingeschoven biedt het geheel ruimte aan 500 bezoekers, dit biedt gelegenheid voor grote feesten en sta-concerten. Presentaties en sprekers zijn vanaf het podium optimaal uitgelicht en versterkt, voor iedereen uitstekend te volgen.

Kortom: vanBeresteyn is dé locatie voor uw
– Seminar
– Receptie
– Bedrijfspresentatie
– Modeshow
– Bedrijfsfeest
– Vergadering
– Conferentie

Vergaderruimtes
Momenteel beschikt het gebouw over vergaderruimtes, geschikt van 20 tot ca. 50 personen. Binnenkort echter wordt gestart met de verbouw van enkele ruimtes in vanBeresteyn en zullen ook de vergaderfaciliteiten op de schop gaan. De ruimtes worden opgeknapt, wellicht verplaatst dan wel uitgebreid. Via de media en onze website zullen we u hierover op de hoogte houden.

Het podium – vergaderen ‘in the spotlights’.
Voor een bijeenkomst in een intieme en ontspannen setting tot 30 personen, biedt het theater de mogelijkheid te vergaderen óp het podium. Wanneer het doek wordt gesloten ontstaat er een bijzondere sfeer die de tongen losmaakt..!

Personeels-uitje / groepsarrangement
Welke voorstelling u ook kiest om gezamenlijk te bezoeken, wij maken de avond compleet. Indien er nog voldoende plaatsen beschikbaar zijn stellen wij in overleg met u en de horeca een arrangement samen. Ook wanneer u in groepsverband alleen de voorstelling wilt bezoeken raden wij u aan even contact op te nemen. Wellicht kunt u gebruik maken van een groepskorting. Dit is afhankelijk van de voorstelling en de groepsgrootte.

Verhuur van de theaterzaal aan amateur-gezelschappen en scholen
De sfeervolle theaterzaal en het professionele podium hebben de afgelopen jaren aan menig amateur-en schooluitvoering een plek gegeven. Juist voor deze groepen is het vaak een bijzondere ervaring om te spelen op een écht theaterpodium.
Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de huurvoorwaarden.