Navigatie overslaan
Joost Oomen

Vr 13 jan '23

Stormram

Houd jij van verrassingen? Dan is dit een avond die past bij jou! Twee Noordelijke theatermakers verrassen je met een theatrale performance.

STORMRAM is een rondreizend theaterprogramma langs de verschillende theaters in Noord-Nederland, waarin werk van nieuwe Noordelijke makers wordt getoond. Één avond per seizoen gooit een theater haar deuren open voor nieuw en misschien onbekend werk.

Een STORMRAM avond bestaat uit een double-bill van een affe, avondvullende voorstelling van een gevorderde maker en een work-in-progress van een aanstormend talent.

Elke avond wordt afgesloten met een professioneel gemodereerd nagesprek, waarin publiek en makers met elkaar in gesprek gaan.

Kijk voor meer info op platformstormram.com

 

JOOST OOMEN & KRUIDKOEK

Joost Oomen is dichter, schrijver, theatermaker en drummer. Hij publiceerde de bundels ‘Vliegenierswonden’ en ‘De stort’, de novelle ‘De zon als hij valt’, de roman ‘Het Perenlied’ en de vinylsingles ‘Joost Oomen’ en ‘Vruchtjes Eten’. Joost Oomen was zowel huisdichter van de Rijksuniversiteit Groningen als stadsdichter van Groningen, won in 2011 het Hendrik de Vries stipendium voor nieuwe literatuur. Naast dichter was Oomen ook actief als organisator van Kantoorpoëzie, Dichters in de Prinsentuin, Explore the North en Het Personage. In zijn vrije tijd is Oomen onderdeel van het literaire DJ collectief Team KTW. Joost werkt aan nieuw literair werk bij Uitgeverij Querido en aan nieuw theaterwerk bij het productiehuis van Explore the North. De Volkskrant riep hem uit tot het literaire talent van 2021. Daarnaast verwierf hij nationale bekendheid door het behalen van de finale van het NPO televisieprogramma De Slimste Mens.

Kruidkoek is een jonge band bestaande uit Nick Feenstra, Bram Knol, Reindert Kragt en Tijmen Kooiker. De band werd opgericht in 2014 en na twee EP’s (‘Luchtig beslag’ en ‘Kruidkoek II: Snode Plannen’) brachten zij in de lente van 2018 hun selftitled debuutalbum uit met daarop een mengeling van jazz, garage, funk en rock.
Leden van Kruidkoek spelen o.a. bij De Niemanders, Broken Brass Ensemble, Sarah Jane, Typhoon, Het Nederlands Blazers Ensemble en Jeangu Macrooy.

DRUKcollectief (work-in-progress voorstelling)

DRUKcollectief is een samenwerking tussen makers Sarah van der Meere en Afra Rijkhoff, zij maken in-your-face-performances die het publiek optillen en vervolgens nét niet te pletter laten vallen.

Informatie

Tickets

Tijdstip

  • 13 jan 20:15

Prijzen

  • Normaal € 14,-

Locatie

Nedmagzaal

Start ticket verkoop

7 juni 2022 20:00