Navigatie overslaan
Freek Lagerweij, Fotograaf André Dümmer.

Zo 8 sep '24

Freek Lagerweij

Live opnames nieuwe album Freek Lagerweij

Tijdens de live opnames wordt een intieme sfeer gecreëerd

8 september 2024 belooft een buitengewone middag en avond te worden in theater van Beresteyn in Veendam. Dan worden namelijk live opnames gemaakt van het nieuwe album van pianist/zanger en liedjesschrijver Freek Lagerweij. Freek is geboren en getogen Groninger, zijn vader was Henk Lagerweij, de in de jaren ’70 bekende Groninger cabaretier. In 2023 bracht Freek zijn debuutalbum uit en inmiddels treedt hij daarmee op door het hele land.

Hij zal tijdens de live opnames in Veendam nieuw eigen werk spelen maar ook enkele liedjes van zijn ouders waaronder het liedje “kerkje van Oterdum”. Dit liedje kreeg onlangs in de documentaire “de aarde beeft” van de NPO weer bijzondere aandacht.

Tijdens de live opnames wordt een intieme sfeer gecreëerd en is er ruimte voor maximaal 55 personen publiek. Als toeschouwer krijg je een unieke plek op het podium vlak bij het orkest dat, naast Freek achter de vleugel, zal bestaan uit: Ancel Klooster (drums), Kees Brandsma (Bas), Rene Veenstra (Gitaar), Marlies de Jager (Dwarsfluit), Monique Bruin (Viool), Anne Vos- van Dijk (Cello), Marieke Schepers en Senna Sitalsing (Zang).

Informatie

Koop tickets

Prijzen

  • Normaal € 16,50

Locatie

Nedmagzaal