Navigatie overslaan
Erwin van Ligten

Vr 1 nov '24

Erwin van Ligten

Een gitaarvirtuoos!

Klein vanBeresteyn - Erwin van Ligten Solo

Inclusief drankje

Ervaar het theater op een pure en intieme manier en kom naar één van de voorstellingen Klein vanBeresteyn. Tijdens deze voorstellingen zit je met maximaal 50 personen op het podium, vlakbij de artiesten. Laat je verrassen door de magische sfeer die ontstaat.

Een avond met Erwin van Ligten is een avond om je vingers bij af te likken, een avond die de bezoeker ontroert, een avond met een fantastische en unieke gitarist!

De gitaarvirtuoos, zanger en componist maakt in het nieuwe seizoen een tour met zijn soloprogramma ‘Erwin van Ligten Solo’. Een programma met een diversiteit aan songs en instrumentale stukken. Een tour waarbij zijn kwaliteiten optimaal tot zijn recht komen.

Erwin die tot nu toe hoofdzakelijk actief was als begeleider van vele topartiesten, stond het afgelopen seizoen zelf centraal als musicus. In dat seizoen stond hij met zijn eigen Erwin van Ligtenband in vele theaters met de ‘Jimi Hendrix 50th Anniversary Theatre Tour’. Aansluitend volgt zijn soloprogramma voor de kleinere zalen en theaters. Een tour waarin hij zich niet alleen laat horen als rock- en blues gitarist, maar waarin juist zijn akoestische gitaarspel vanuit zijn herkenbare Indische roots centraal staat. In zijn spel als rock en blues gitarist is de melancholie en het melodieuze al duidelijk hoorbaar. Echter op akoestische gitaar en met zijn stem weet Erwin zijn publiek tot het bot te raken en te ontroeren met prachtige nummers zoals o.a. Sunrise

Erwin brengt een programma met eigen interpretaties van nummers van zijn helden Jackson Brown, Jimi Hendrix, Ry Cooder, Chris Robinson e.a. afgewisseld met eigen nummers. Ook enkele songs van zijn onlangs uitgebrachte cd ‘For All We Know’ passeren de revue.

Informatie

Koop tickets

Selecteer tijdstip

Prijzen

  • Normaal € 21,50

Locatie

Nedmagzaal