Navigatie overslaan
Americana Sunday theater vanBeresteyn

Zo 12 jan '25

Americana Sunday

Internationale, maar ook lokale artiesten, brengen je het beste van Americana, Folk, Blues en Country tijdens Americana Sunday; hét swingende Americana festival in vanBeresteyn.

Americana Sunday

Zit / Sta concert

Waan je 12 januari in the USA met o.a. prachtige country-duetten van Edwin Jongedijk en Hilde Vos. Geniet van de muziek van de beste country singer-songwriter uit Groot-Brittannië, Ags Connoly. Ervaar Nederlands countrytalent zoals Green Cadillac en Robert Weston & Rogier Brink.

Line-up

  • Edwin Jongedijk & Hilde Vos
  • Robert Weston & Rogier Brink
  • Ags Connolly
  • Green Cadillac

Over Edwin Jongedijk en Hilde Vos – The History of Country Duets

Edwin Jongedijk is in het Noorden van het land bekend van hits als As Ik De Kaans Zol Kriegen en Riekdom. Als lid van de Troebadoers is hij veelvuldig te zien in de noordelijke theaters . Edwin haalt zijn inspiratie uit de Amerikaanse rootsmuziek.

Hilde Vos is bekend van het duo met Dick Van Altena en de theater tour ‘The Sound of the Blues and Americana’ van Johan Derksen.

Edwin & Hilde nemen je mee terug in de tijd van o.a Dolly & Kenny, Johnny & June en George & Tammy; country duetten van tijdloze waarde! De geschiedenis van échte muziek van de jaren 40 tot heden.

Over Ags Connolly

Ags Connolly is een traditionele countryartiest uit Oxfordshire, Engeland.

Ags wordt beschouwd als één van de beste country singer-songwriters die ooit uit Groot-Brittannië zijn voortgekomen.

Over Green Cadillac

Green Cadillac: de rockabilly sensatie uit de Kop van Overijssel met een vintage flair en aanstekelijk geluid. Met het meesterlijke gitaarwerk van Eddy van Buiten, de stem die harten in vuur en vlam kan zetten Judith Petter, levert Green Cadillac een sonische ervaring die in gelijke delen nostalgie en hedendaagse energie is. Luisterend naar hun tijdloze repertoire kun je niet anders dan met je voetjes van de vloer.

Over Robert Weston en Rogier Brink 

Robert Weston is een countrymuziek zanger en songwriter uit het noorden van Nederland (Assen). Hij haalt immense inspiratie uit legendarische artiesten zoals John Denver, George Strait en Garth Brooks. Voor deze gelegenheid neemt Robert muziekvriend en gitarist Rogier Brink mee, die hij kent van de countryband Ramblin’ Boots waar ze samen in speelden. Samen spelen ze een mix van eigen werk en country covers uit de jaren 80, 90 en de hedendaagse country hitlijsten.

Informatie

Koop tickets

Selecteer tijdstip

Prijzen

  • Normaal € 24,50

Locatie

Nedmagzaal