Navigatie overslaan

Word onze vriend!

U bent vriend voor € 30,00 per jaar (Bij niet automatische incasso € 32,00 per jaar). Uw vriendschap wordt automatisch verlengd in september.

Blijde vrouw die danst met confetti in de lucht

Wij zijn blij met onze Vrienden en willen onze Vriendengroep graag uitbreiden. Wilt u ook de voordelen van onze Vriendschap?

Alle voordelen voor u op een rijtje:

  • Er is een exclusieve voorverkoop periode voor u
  • U krijgt de gelegenheid om kaartjes te kopen met 5 x €2,50 korting*
  • Twee keer per jaar ontvangt u een uitnodiging voor een verrassing in vanBeresteyn
  • Twee keer per jaar mag u voor €6,00 i.p.v. €8,00 naar een film in ons Filmhuis
  • U ontvangt de nieuwsbrief voor Vrienden met speciale vriendenacties
  • U mag het seizoen 2024-2025 uw eigen vrienden trakteren op twee tickets met 50% korting. Voorwaarde is dat deze vrienden, kennissen of familie de afgelopen twee jaar geen voorstelling hebben bezocht in vanBeresteyn. Het is een leuke manier om de magie van het theater te ontdekken opnieuw te ontdekken. Reserveer de tickets via: vanberesteyn@veendam.nl.

U bent vriend voor € 30,00 per jaar (Bij niet automatische incasso € 32,00 per jaar). Uw vriendschap wordt automatisch verlengd in september.

Iemand, woonachtig op hetzelfde adres, kunt u voor €20,- Vriend maken van vanBeresteyn.  

U kunt zich gedurende het hele seizoen aanmelden als vriend van vanBeresteyn via vanberesteyn@veendam.nl, telefonisch 0598-317730 of aan de theaterkassa. Uw lidmaatmaatschap wordt tot wederopzegging automatisch verlengd. Opzeggen kan tot 1 mei.

*  Voor het online kopen van kaarten met korting heeft u een online account nodig met hetzelfde e-mailadres als waarmee u bij ons bent ingeschreven. Kortingen zijn niet geldig op voorstellingen waarvan de kaartverkoop niet via vanBeresteyn loopt en ook niet voor events en huurvoorstellingen (zoals de Winkler Prins Harmonie en Drenthe Plat).