Navigatie overslaan
Zo Sint Sinterklaas Show

Wo 22 nov '23

De Grote Show Voor Sinterklaas

Zing en dans mee in de grote Sinterklaasshow

De Grote show voor Sinterklaas

O nee, als dat maar goed gaat. Alle Pieten zijn zich aan het bemoeien met de grote show voor Sinterklaas. Hij is tenslotte jarig binnenkort. Hoofdpiet snapt er niks meer van en wil dat de Pieten weer rustig gaan worden. Pepita is druk bezig met het oefenen van de liedjes en Tussendoor Piet is met van alles en nog wat tussendoor bezig. Tekeningen, gedichten, muziek en alles tussendoor. Gelukkig is Pietelientje er nog en die lijkt alles in de hand te hebben. Maar wat is dat nou, Lievelingspiet, Wenspiet en alle andere Pieten lijken wel een heel ander plan te hebben. Als dat maar goed komt…..

Wil jij de Pieten helpen met de Grote show voor Sinterklaas, kom dan naar het theater. Zing en dans mee op de grootste hits zoals de Pepernotenmambo, Pakjes hier – Pakjes daar, Super Sinterklaas en nog veel meer. Natuurlijk maken de Pieten er weer een gigantisch feest van samen met de enige echte Pietenband. Blijf dan maar eens op je stoel zitten! O ja, vergeet niet je tekening of verlanglijstje mee te nemen voor Sinterklaas.

De Grote show voor Sinterklaas is een interactieve theatershow met als afsluiting een meet & greet met Sinterklaas en zijn Pieten.

 

Informatie

Uitverkocht

Tijdstip

  • 22 nov 15:00

Prijzen

  • KIDS/VOLW € 8,-

Locatie

Nedmagzaal