Navigatie overslaan

Za 27 jan '24

Voorleesfestival (1,5 – 6 jaar)

Theater, dansen, luisteren naar mooie verhalen, knutselen & spelen

Kom zaterdag 27 januari 2024 naar het gratis Voorleesfestival in vanBeresteyn. Het Voorleesfestival wordt één groot feest speciaal voor kinderen van 1,5 t/m 6 jaar. Het festival vindt plaats van 10.00 tot 14.00 uur op de 2e verdieping, boven de bibliotheek.

Wat is er allemaal te beleven?

  • Springen, zingen en dansen tijdens de feestelijke dansworkshop Peuterswing.
  • Muzikaal theater door Pie en Raatje.
  • Muzikale voorstelling door Sonja de Haan.
  • Luisteren naar de mooiste voorleesverhalen.
  • De speurtocht ‘levend zoekboek’.
  • Tekenen en knutselen.
  • Een geweldige ballenbak!

Deelname is gratis, maar het is wel verplicht om je kind aan te melden voor de activiteiten Peuterswing en de Theatervoorstellingen. Dit kan via de site van de bibliotheek: Agenda (biblionetgroningen.nl)

Rondom de voorstellingen en Peuterswing zijn er allerlei leuke activiteiten zoals knutselen, voorlezen en natuurlijk heel veel ontdekken en spelen. Een perfecte binnenactiviteit tijdens de gure januarimaand! Het is ter plekke ook mogelijk om broodjes en drinken te kopen.

Peuterswing

Een swingende  workshop speciaal voor peuters van 1,5 t/m 4 jaar. Kom klappen, stampen, zingen, springen, zwierezwaaien en dansen tijdens Peuterswing! Onder begeleiding van Nanda Kievit en haar accordeon gaan de kinderen samen met ouders/verzorgers op een ongedwongen en speelse manier met muziek en dans bezig. Deze gezellige workshop wordt twee keer georganiseerd:

Aanmelden kan via de site van de bibliotheek: Agenda (biblionetgroningen.nl)

Muzikale voorstelling ‘Nee! zei Konijn’

Heb je het prentenboek ‘Nee! zei Konijn’ al gelezen? Deze voorstelling van Sonja de Haan is hier een mooi, muzikaal vervolg op! Luister naar de vrolijke liedjes, vermakelijke grapjes en mooie muziekinstrumenten. Sonja geeft muziek op schoot op de muziekschool van Veendam. Deze voorstelling vol beweging en spel is geschikt voor kinderen van 2 t/m 6 jaar en vindt plaats:

Muzikaal theater door Pie en Raatje

Suus de Eekhoorn heeft een verrassing voor August de Vos. Maar August houdt helemaal niet van verrassingen! Wat zou Suus van plan zijn? Ontdek het tijdens de muzikale theatervoorstelling van Pie en Raatje. Deze hartverwarmende theatervoorstelling is geschikt voor peuters en kleuters van 3 t/m 6 jaar en vindt plaats:

Aanmelden voor de voorstellingen is helaas niet meer mogelijk, alles is volgeboekt. Maar er zijn nog genoeg andere, leuke activiteiten te beleven!

Informatie

Tickets

Tijdstip

  • 27 jan 10:00

Locatie

2e verdieping boven de bibliotheek

Start ticket verkoop

10 januari 2024 00:00