Navigatie overslaan

Dynamische show vol humor, interactie en niet te vergeten: magie en goocheltrucs

Super Magic! (6+) - een betoverende ervaring voor de hele familie

Inclusief garderobe en drankje

Steven Kazàn zorgt samen met Jamie voor een dynamische show vol humor, interactie en niet te vergeten: magie en goocheltrucs. Het duo kwam in het voorjaar van 2020 op de kaart te staan door het razend populaire ‘Corona TV’. Hun quasi ongemakkelijke, grappige video’s vol trucs werden in korte tijd miljoenen keren bekeken. Want de appel valt natuurlijk niet ver van de boom, ook niet in huize Kazàn.

Voor aanvang zijn er allerlei dingen te doen in de foyer, waar een magische muur staat en je met een schatkaart een speciaal item kunt opzoeken. Na afloop kun je ook nog eens op de foto met Steven en Jamie.

!Nieuws!
Steven en Jamie Kazàn: Road to Vegas is de winnaar van de Televizier-Ring Jeugd 2023. Het goochelduo is dolgelukkig met de prachtige prijs. In de serie probeert Steven zijn grote droom te vervullen, een eigen show in Las Vegas, de woestijnstad waar legendarische illusionisten als David Copperfield, Siegfried & Roy en Hans Klok furore maakten. Zijn poging sloeg aan, want Steven kreeg de meeste stemmen.

“We hebben nog nooit in ons leven een prijs gewonnen en dat dit dan de eerste is, is heel bijzonder.” 

www.stevenkazan.com

 

Informatie

Tickets

Tijdstip

  • 17 nov 19:00

Prijzen

  • KIDS/VOLW € 16,50

Locatie

Nedmagzaal

Start ticket verkoop

16 mei 2023 12:00