Navigatie overslaan

Wat gebeurt er allemaal achter de schermen?

Inclusief garderobe en drankje

Na hun succesvolle tournee van de voorstelling ‘Bij twijfel hard zingen’, zijn Francis van Broekhuizen en Gregor Bak weer terug met een geheel nieuwe voorstelling: ‘Schandalig mooie opera!’

Kent u het beroemde verhaal over de val van Tosca en de trampoline? Wist u dat de bochel van Rigoletto weleens zakt tot onder de billen van de zanger? In deze voorstelling gaat Francis veel dieper in op beroemde anekdotes en schandalen uit de operawereld. Wat gebeurt er allemaal achter de schermen? Zijn de verhalen over moeilijke operadiva’s waar? Natuurlijk zal Francis kleine uitstapjes maken naar andere beroemde classics uit de lichtere muziekgenres. Kortom, een leerzame en gezellige avond vol humor en prachtige muziek van onder andere Verdi, Puccini en Mozart.

Over Francis van Broekhuizen
Francis van Broekhuizen studeerde cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam. Sindsdien zong ze rollen bij Opera Zuid, Opera Trionfo, Opera Spanga, De Nationale Opera en de Nederlandse Reisopera.
Ze werd bij het grote publiek bekend door haar deelname aan tv-programma’s als ‘Maestro’, ‘All Together Now ‘, ‘Ranking the Stars’ en ‘De slimste mens’.

Op 19 december was Francis van Broekhuizen te gast bij Volgspot op Radio 5. Daar vertelde ze o.a. over haar nieuwe theatertour (vanaf minuut 34 gaat het over de theatervoorstelling):

Beluister hier het fragment

Informatie

Tickets

Tijdstip

  • 03 feb 20:15

Prijzen

  • Normaal € 24,50

Locatie

Nedmagzaal

Start ticket verkoop

16 mei 2023 12:00