Navigatie overslaan
Pieter Jouke met Sluikstort

Do 1 feb '24

Pieter Jouke TRY-OUT

Niet alleen heel grappig, maar ook heel goed

Sluikstort

Inclusief garderobe en drankje

tekst en spel: Pieter Jouke | regie: Annelies Herfst

Dit is de zevende voorstelling van Pieter Jouke. En zoals hij altijd zegt: ‘Ik maak eerst zes oefenvoorstellingen.’ Valse bescheidenheid, zag Theaterkrant: “Jouke verzuchtte eens dat hij van zijn beroep z’n hobby had gemaakt. Met ‘Laars Lappen’ moet die situatie nou toch eens echt afgelopen zijn, want Pieter Jouke is niet alleen heel grappig, maar ook heel goed.”

Mocht u nog geen show van hem hebben gezien, dan kent u Jouke wellicht van ‘De Staat van Verwarring’, het programma waarin hij met absurdist Ronald Snijders smakelijke grappen en klinkklare onzin de zaal in slingert. Ook maakt hij deel uit van het schrijversteam van ‘Dit Was het Nieuws’. En solo kan hij er dus ook heel wat van.

www.pieterjouke.nl

Theaterkrant over ‘Laars Lappen’:
“Jouke verzuchtte eens dat hij van zijn beroep z’n hobby had gemaakt. Met ‘Laars Lappen’ moet die situatie nou toch eens echt afgelopen zijn, want Pieter Jouke is niet alleen heel grappig, maar ook heel goed.”

Het Parool over ‘Laars Lappen’:
“De wat serieuzere Jouke bevalt prima. Het laatste deel van de avond, geheel gewijd aan zijn vader, ontroert en laat zien wat een goede verteller hij is geworden.”

Scenes over ‘Laars Lappen’:
“De voorstelling is op geen enkel moment oppervlakkig. Het is een mooie mix van woordgrappen, scherpzinnigheid, absurdisme en kwetsbaarheid. Intelligent gemaakt door een innemende maker.”

Informatie

Tickets

Tijdstip

  • 01 feb 20:15

Prijzen

  • Normaal € 14,-

Locatie

Nedmagzaal

Start ticket verkoop

16 mei 2023 12:00