Navigatie overslaan

Do 21 sep '23

OET!

Kom naar OET!
Van 21 t/m 24 september zijn er allemaal activiteiten in vanBeresteyn. Wij laten u graag zien wat wij in huis hebben met presentaties, workshops, theater, rondleidingen en veel muziek

Spelochtend Breinbieb

We gaan op Wereld Alzheimerdag beginnen met een maandelijks terugkerende spelochtend. Voor ouderen is er de mogelijkheid om spelletjes te komen doen in de bibliotheek. Op dit gezellige koffiemomentje staat er koffie en thee klaar om er samen een leuke ochtend van te maken.

Tijdstip: 10.30 uur
Locatie: Cursusruimte

Rondleiding vanBeresteyn en Veenkoloniaal Museum

Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen bij het theater en filmhuis?

En bent u nieuwsgierig naar het museum?

Dit is uw kans!

Tijdstip: 15.00 uur
Locatie: Foyer vanBeresteyn

Jazz Quintet G5

Dit hardbop ensemble is gevormd op initiatief van trompettist Bas van den Broek in 2022 rond twee oud-leerlingen van de MDT: Martijn Bick en Nick Borchers. Hardbop is een specifieke jazzstijl met invloeden uit blues en gospel uit de jaren 1950/1960. Invloeden zijn Cannonball Adderly, Art Blakey, Clifford Brown en Miles Davis.

Bas van den Broek – trompet en flugelhorn, Joost Koster – tenorsaxofoon, Nick Borchers – piano, Michael Nieuwenweg – bas, Tom Vos – drums

Tijdstip: 16.00 uur
Locatie: Foyer

Tassen drukken in het Elab

Bedruk je eigen OET! Tas. We gaan in twee groepen tassen drukken. De eerste groep start om 18.00 uur en de tweede om 19.00 uur.

Je kunt een leuke tekst of afbeelding bedenken om op je tas te drukken. Kom hem in de bibliotheek zelf ontwerpen en ga naar huis met je eigen ontworpen tas.

Per ronde kunnen maximaal 10 mensen meedoen.

Aanmelden voor groep 18.00-19.00 uur KLIK HIER OM AAN TE MELDEN
Aanmelden voor groep 19.00-20.00 uur KLIK HIER OM AAN TE MELDEN

Tijdstip: 18.00 uur + 19.00 uur
Locatie: Cursusruimte Bibliotheek

 

Dungeons and Dragons avond

De Bibliotheek Veendam organiseert een avond in het teken van Dungeons and Dragons (D&D), een wereldberoemde ‘role-playing game’.

D&D is een verhalend spel waarbij je onder leiding van een spelleider, ook wel Dungeon Master (DM) geheten, samen met een groep medespelers op avontuur gaat en mysteries oplost en monsters verslaat. Misschien ken je dit spel al wel een beetje omdat je naar Stranger Things kijkt?

Ben jij ook benieuwd naar hoe je dit spel speelt, hoe je een karakter maakt of ben je simpelweg op zoek naar een groep mensen waarmee je dit spel samen kunt spelen? Meld je dan snel aan en ga mee op avontuur! Heb je nog nooit D&D gespeeld? Geen zorgen, onze collega Jelte zal jullie dan als DM meenemen door een tof verhaal.

De avond is gratis en duurt van 19.00 – 22.00 uur.

De activiteit is geschikt voor jongeren vanaf 14 jaar. 

Tijdstip: 19.00 uur
Locatie: Bibliotheek

Schrijf je hier in

Koopavondconcert

De koopavondconcerten vinden elke donderdagavond plaats in de Foyer van vanBeresteyn.
Deze avond krijgt u een selectie van verschillende regionale artiesten te zien en te horen.

Tijdstip: 19.30 uur
Locatie: Foyer

Informatie

Tijdstip

  • 21 sep