Navigatie overslaan
Ladiesnight vanBeresteyn Veendam met Klooster_en_VanderMeulen_Tijd_Zat

Do 27 mrt '25

Klooster & Van der Meulen - Ladiesnight

Intieme muzikale generatiekloofcabaretavond: een krachtmeting met allure.

Klooster en Van der Meulen - Tijd Zat!

Inclusief garderobe en drankje

Geniet van een compleet avondje uit tijdens de Ladiesnight in vanBeresteyn. De foyer is vanaf 19.00 uur geopend en er is een gezellige markt met lokale ondernemers. Kom na de voorstelling genieten van een hapje en een drankje tijdens deze gezellige ladies-only avond. Wat er nog meer voor leuks te doen is houden we nog even geheim. Het team van vanBeresteyn zorgt gegarandeerd voor een feestelijke avond om nooit meer te vergeten!

regie: Koos Kregel | muziek: Reinout Douma | tekst en spel: Marieke Klooster en Sanneke van der Meulen | decor: Don van der Meulen

‘Tijd zat!’ is een hilarische, muzikale, ontroerende en krachtige worsteling van slechts anderhalf uur, waarin twee vrouwen van dertig en vijftig het liefst de tijd stil willen zetten. Hun krachtmeting van allure gaat over angst versus verlangen, vervlogen hoop versus hoopvolle verwachtingen, kapotte eieren versus invriezen, lang golvend haar versus kort pittig, scharrel versus plof. Wat dien je te accepteren? Wat wakker je bij elkaar aan? Wanneer vecht je elkaar de tent uit? Waarin heb je elkaar nodig? In prachtige samenzang in de liedjes van Reinout Douma en in hilarische sketches met “van de pot gerukte types” (Jacques d’Ancona) laten de vrouwen zien dat ze aan elkaar gewaagd zijn.

Dagblad van het Noorden ***: “Van de pot gerukte types bij ‘Tijd zat’. (…) Kolder in het kwadraat, compleet met verkledingen, brilletjes en pruiken.”

www.kloosterenvandermeulen.nl

Informatie

Koop tickets

Selecteer tijdstip

Prijzen

  • Normaal € 25,50

Locatie

Nedmagzaal