Navigatie overslaan

Wo 29 mrt '23

Wij doen mee met de Kindermuziekweek!

Meld je aan voor een GRATIS workshop of kom gewoon kijken want muziek verbindt, van muziek word je blij, en muziek maken kan altijd!

15.00-15.45 uur GRATIS WORKSHOP: Spelend op reis door muziekland

Docent: Siska Sennema

Bij de eerste schreden op het muzikale pad gaat het niet om het leren bespelen van een instrument, maar staat het plezier in het gezamenlijk muziek maken voorop. Dit geld het sterkst voor de groepen 1, 2 en 3 van de basisschool, waar zang en beweging centraal staan.

In deze workshop gaan we bezig met klankstaven, boomwhackers en zingen. Als je dit leuk vindt kun je instromen in de wekelijkse lessen op de 2e etage en je inschrijven om vanaf april elke week te gaan zingen, muziekspelletjes doen, bewegen, op instrumentjes spelen, luisteren naar allerlei soorten muziek en nog veel meer. Het belangrijkste is: samen muziek maken.

Geschikt voor groep 1, 2 en 3

Meld je aan via vanberesteyn@veendam.nl, of bij de kassa tijdens openingstijden

16.15-17.00 uur GRATIS WORKSHOP: Musicalklas

Docent: Marijne Venhuizen

Sta jij het liefst altijd in de spotlights? Droom je van de hoofdrol in één van de gaafste musicals? Voel jij je helemaal thuis op het podium en zie jij jezelf al voor een volle zaal op Broadway staan? Dan is de Musicalklas echt iets voor jou of voor je zoon of dochter! Een workshop waar iedereen de kans krijgt te ontdekken waar je talent ligt. Samen werken we naar een heus musicalmoment toe waarbij docent dans en zang de groep op het podium zet. Zelf speelde zij ook in diverse musicals na haar opleiding aan Lucia Marthas en de zangopleiding voor musical en kan doorverwijzen naar de juist zangles of dans- of theatergroep van de MDT.

Geschikt voor groep 4, 5, 6, 7 en 8

Meld je aan via vanberesteyn@veendam.nl, of bij de kassa tijdens openingstijden

Informatie

Tijdstip

  • 29 mrt 15:00

Locatie

Foyer