Navigatie overslaan
Holland Dance Festival met Talent On The Move 2024

Vr 12 apr '24

Holland Dance Festival + Workshop

Maak nu kennis met de danssterren van morgen.

Holland Dance Festival - Talent on the Move 2024

Inclusief garderobe en drankje

Holland Dance Festival komt naar het theater met ‘Talent On The Move 2024’, een voorstelling waarin jong, aanstormend talent een podium krijgt en zo kilometers kan maken. Zo maakt u kennis met de volgende generatie danstalenten van Codarts Rotterdam, de internationale hotspot voor eigentijdse dans.

Een dertigtal dansers, afkomstig uit alle delen van de wereld, danst een aanstekelijk programma vol explosiviteit, met een ongekend energieniveau. Dat vertaalt zich naar prachtige solo’s, duetten en groepsstukken, zowel bestaand repertoire van internationale topchoreografen als nieuw werk van jonge talenten. Deze choreografieën zijn (vaak) speciaal voor de dansers van Codarts en deze tournee gecreëerd. Dus kom en maak kennis met de sterren van morgen.

Workshop met professionele dansers

Heb je meer dan twee jaar danservaring en ben je 12 jaar of ouder? Meld je dan aan voor de workshop van de dansers van Codarts Rotterdam. De dansers bereiden voorafgaand aan de voorstelling een korte choreografie voor met de deelnemers van de workshop. Deze wordt in het voorprogramma van de voorstelling uitgevoerd voor publiek en ze geven je een kijkje achter de “dansschermen”. De workshop start om 17.00 uur.

Koop je tickets voor deze workshop en geef je gegevens door via vanberesteyn@veendam.nl met je naam, adresgegevens, geboortedatum en vermelding van je danservaring.

De kosten zijn €32,50 en dit is inclusief workshop, broodje, drankje en de voorstelling.

www.holland-dance.com

Theaterkrant:
“Aanstormende dansers vol explosiviteit en strijdkracht.”

Informatie

Tickets

Tijdstip

  • 12 apr 20:15

Prijzen

  • voorstelling + workshop € 32,50
  • voorstelling € 19,50

Locatie

Nedmagzaal

Start ticket verkoop

16 mei 2023 12:00