Navigatie overslaan

De bigband-sensatie uit 'The Tribute - Battle Of The Bands', in een swingende show waar de energie vanaf spat!

The Johnny BOSCO Big Band Show

Inclusief garderobe en drankje

Het zal u niet ontgaan zijn: In het succesvolle TV-programma ‘The Tribute – Battle Of The Bands‘ oogstte de spectaculaire bigband BOSCO veel lof van zowel de jury als het publiek.
Als begeleidingsband van Peter Douglas knalde dit orkest van het podium, behaalde het de finale en was het één van de prijswinnaars, met een concertreeks in de Ziggo Dome.

Gerenommeerd orkest

BOSCO is al jaren een gerenommeerd orkest in de Nederlandse muziekscene. De band speelde op talloze festivals met verschillende artiesten, waaronder de rockabilly-sensatie “Liptease” (finalist in ‘Holland’s Got Talent’) van 2015 tot 2017. De band was meermaals op televisie te zien en zat als begeleidingsorkest bij verschillende theaterproducties door de jaren heen. In 2018 en 2019 was BOSCO de vaste band van The Voice-winnaar Dennis van Aarssen en speelde een onmiskenbare rol in het winnen van diens Edison in 2020.

De Nederlandse Michael Bublé

De band werkt sinds een aantal jaren samen met één van Nederlands’ beste en bekendste ‘crooners’, Johnny Rosenberg. Johnny stamt uit de wereldberoemde zigeunerfamilie Rosenberg. Op zeer jonge leeftijd kreeg hij een gitaar in zijn handen en snel daarna ontwikkelde hij zich als zanger. Johnny tourde meermaals over de wereld met het befaamde Rosenberg Trio. Hij was vaak op televisie te zien, werd bekend door zijn deelname de eerste editie van “The Voice Of Holland” en won in 2020 het programma ‘All together Now’. Johnny Rosenberg wordt regelmatig de “Nederlandse Michael Bublé” genoemd. Zowel in vocale capaciteiten als in charismatisch opzicht lijkt Johnny niet onder te doen voor zijn idool. Michael Bublé zelf beaamde dit toen de twee elkaar ontmoetten in 2017.

Al lang droomde Johnny van zijn eigen bigband. Die heeft hij nu gevonden in BOSCO. De chemie tussen band en zanger is duidelijk voelbaar in de zaal. Hits van onder meer Michael Bublé en Elvis passeren de revue in een sprankelende show waar de kwaliteit vanaf druipt.

Special guest uit Groningen 

Als extraatje verschijnt deze avond ook nog een ‘special guest’ op het podium: de bijzonder getalenteerde jonge zangeres Suzanne Havenga.
BOSCO staat erom bekend een neusje te hebben voor buitengewoon jong talent. Havenga is zo’n pareltje. Deze uit Groningen afkomstige zangeres, met een warme, vaak lyrische, heldere stem, studeerde onlangs glansrijk af aan het conservatorium van Amsterdam.

Mis deze spectaculaire show niet!

www.bosco.nl

Luister alvast naar BOSCO op Spotify! Klik hier

www.muijsenberg.nl/bosco

Informatie

Tickets

Tijdstip

  • 15 mrt 20:15

Prijzen

  • Normaal € 24,-

Locatie

Nedmagzaal

Start ticket verkoop

16 mei 2023 12:00