Navigatie overslaan
Alex Roeka - Nachtcafé - in vanBeresteyn Veendam

Za 1 mrt '25

Alex Roeka

Welkom in het Nachtcafé van Alex Roeka

Nachtcafé

Inclusief garderobe en drankje

Alex Roeka tovert vanBeresteyn om tot nachtcafé in zijn nieuwe theatervoorstelling. Roeka is een Nederlandse singer-songwriter en theatermaker. Zijn indringende teksten en karakteristieke stemgeluid hebben hem tot een geliefde naam in de Nederlandse muziekscene gemaakt. Roeka ontving voor zijn vorige programma Nieuwe Dromen de prestigieuze Poelifnario-onderscheiding in 2022. In zijn nieuwe show Nachtcafé klinken zijn prachtige liedjes nog intenser dan voorheen.

Treed binnen in het nachtcafé, waar Roeka achter de bar staat. Laat je, onder het genot van exquise dranken, meevoeren door aanstekelijke levenslust en de daaraan verbonden melancholie. Dompel je onder in evenzo wrange als tedere liefdesverhalen.

Ga na het toilet, bestudeer de eigenzinnige muurpoëzie en mijmer over hetgeen je zojuist gehoord hebt. Teruggekeerd kun je dansen op de klanken van een bandje dat wel raad weet met ritme en virtuositeit. Om vervolgens halfdronken in het ochtendgloren huiswaarts te gaan. Verrijkt en gelouterd.

 

Informatie

Koop tickets

Selecteer tijdstip

Prijzen

  • Normaal € 21,-

Locatie

Nedmagzaal