Navigatie overslaan

Filmhuis

Filmpubliek

Filmhuis vanBeresteyn: het  is net alsof je thuiskomt op de maandagavond!

Ons Filmhuis is sinds jaar en dag een ontmoetingsplek op de maandagavond. Er wordt gezellig gekletst, in de pauze een drankje gedronken om vervolgens samen de film verder af te kijken. Niet alleen Veendammers zien we wekelijks terug, ook bezoekers van ver daarbuiten. Het is niet voor niets dat ons Filmhuis zo populair is bij een breed publiek.

De eerste dinsdag van de maand is gereserveerd voor opzienbarende en actuele film of documentaire. Tijdens het seizoen draaien wij regelmatig een jeugdfilm. Voor de allerkleinsten vertonen we een paar keer per jaar, op de zondagochtend, een PeuterBios geheel in stijl van de film.

Ook de scholen weten ons feilloos te vinden voor een educatieve filmvertoning.
Speciale events zoals Film & Food met lekkere hapjes of diner, Boek & Film of een ballet/opera/musical Live-event waarbij we ook nog eens de rode loper voor u uitleggen en bijna altijd met een leuke verrassing voor onze gasten. Zoekt u een leuk uitje of wilt u een kinderfeestje organiseren? Neem dan gerust contact op met Leonie Prins (0611790186).

Het loont om lid te worden. Wanneer u in een seizoen een aantal keren een film bezoekt, heeft u uw lidmaatschap al terugverdiend. De eerste film van het seizoen is altijd gratis voor leden.

Wilt u niets missen, volg ons dan op Facebook, Twitter en Instagram.
Het reserveren of kopen van tickets kan via onze website, per mail en aan de theaterkassa. Gereserveerde tickets dienen te worden afgehaald 30 minuten voor aanvang van de film. Hierna vervalt de reservering. Gekochte tickets mogen tot 48 uur voor aanvang film worden omgeruild voor een andere film.

U kunt zich gedurende het hele seizoen aanmelden als vriend van het Filmhuis via vanberesteyn@veendam.nl, telefonisch 0598-317730 of aan de theaterkassa. Uw lidmaatmaatschap wordt tot wederopzegging automatisch verlengd. Opzeggen kan tot 1 juli.

Het Filmhuis voor uzelf?
Heeft u speciale wensen? Klopt u gerust bij ons aan want voor een leuke activiteit draaien we onze hand niet om. Een personeelsuitje, kinderfeestje of een privévertoning voor bijvoorbeeld een school of een bedrijf, u bent bij ons van harte welkom. Samen met het Grandcafé vanBeresteyn stellen wij leuke arrangementen voor u samen.
Informeert u naar de mogelijkheden bij Leonie Prins via telefoonnummer 06 11790186.