Navigatie overslaan

Loop vanaf 11.00 uur naar binnen en proef ons nieuwe theaterprogramma!

Het nieuwe seizoen zit vol met pareltjes van voorstellingen. We geven u graag een preview van deze pareltjes tijdens De Pruiverij. Vanaf 11.00 uur tot 15.00 uur zijn er elk uur optredens van ca. 10/15 minuten en kunt u gewoon naar binnen lopen.

Dit kunt u overdag verwachten:

11.00 uur – Hanneke Rouw  – Klassieke cello muziek met stukken van Mendelssohn en Rachmaninoff

12.00 uur – Steernvanger – Indiefolkband met Grunneger Laidjes

13.00 uur – Janneke Jager – Deze Groningse cabaretière stelt hardop de vraag; kun je ontkomen aan je lot?

14.00 uur – Gabrielle Glasbeek – Ze deelt tijdens vanBeresteyns Proeverij het podium met Katell tijdens deze dromerige zondagmiddag

15.00 uur – Beth & Flo – Absurdistische scènes, virtuoos pianospel en sprankelende samenzang

Omdat we u veel willen laten “proeven” van ons programma gaan we ’s avonds door. Hiervoor kunt u een kaartje bestellen (incl. drankje) om zeker te zijn van een plek in de zaal.

Avondprogramma:

Uw entreekaart is (alleen) deze avond goed voor €2,50 korting!

Astrid Cattel – Cabaret met emotie en persoonlijke liedjes

VlaMousse – Geen onderwerp te pijnlijk of Vlamousse smijt het op tafel!

Ernest Beuving – Poëtische liedjes met de herkenbare donkere stem van Leonard Cohen

Tammo zingt Staal – TikTok Tammo brengt de muziek van streektaalzanger Ede Staal

 

Ervaar zelf hoe leuk theater is of hoe grappig, hoe bijzonder, hoe mooi of hoe ontroerend. Bestel snel uw kaartje voor deze bijzondere avond!

NB! De korting van €2,50 geldt voor voorstellingen vanaf €12,50 en geldt niet voor huurvoorstellingen

City Lights (8+)

Inclusief garderobe en drankje

Bodecker & Neander treden met hun voorstellingen in de voetsporen van hun leermeester Marcel Marceau. Het Berlijnse duo was jarenlang podiumpartner en leerling van de legendarische Franse mimespeler en clown. Zonder ook maar één woord te veel te zeggen, creëren Bodecker & Neander optische illusies, magische verrassingen en fantastische reizen door de tijd. Al ruim twintig jaar spreken hun voorstellingen tot de verbeelding. Razendsnel ontstaan soms poëtische, dan weer groteske scènes. Ga mee naar de met neon verlichte straten, steegjes en buitenwijken van wereldsteden, naar het perron van een anoniem treinstation of sta even stil onder het uithangbord van een kleine herberg. ‘City Lights’ voelt als een reisdagboek waarin je nooit uitgekeken raakt.

www.bodecker-neander.de

Een mooiere wereld

Inclusief garderobe en drankje

Na hun succesvolle voorstelling met Arjen Lubach brengt het Zweeds-Nederlandse kleinkunst duo De Andersons ditmaal een humoristisch theaterconcert in de geest van de Zweedse schrijfster Astrid Lindgren. De veelvuldig bekroonde Sjoerd Kuyper schreef de prachtige teksten. In ‘Een mooiere wereld’ vertellen en zingen Anna Ågren en Roel Dullaart over hun liefde voor elkaar en over hun jonge zoontje. Met hem kwamen de grote vragen. Hoe maken we de wereld een beetje mooier? En wat voor mensen moeten we zijn of worden om dat te kunnen? Het duo gaat te rade bij Astrid Lindgren, die tijdens en na haar leven duizenden kinderen en volwassenen troost en moed schonk met haar boeken.

www.deandersons.nl

Van Houdini tot Copperfield (12+)

Inclusief garderobe en drankje

Rob en Emiel gaan terug naar hun roots in ‘Van Houdini tot Copperfield’. Geïnspireerd door hun illustere voorgangers mixt het duo magie, illusie en experimenten met andermans gedachten tot een show vol schijnbaar onmogelijke zaken. Een avond vol magi(e)strale acts en originele vondsten die u van de ene in de andere verbazing laten vallen, een avontuurlijke reis waarvan niemand weet waar die eindigt. Van vingervlugheid tot echte mindfucks: het komt allemaal voorbij. Rob en Emiel zijn de huidige en inmiddels veertienvoudig Nederlands kampioen goochelen. Ze werden gekozen tot de beste mentalisten ter wereld en vertegenwoordigen ons land tijdens het WK Magic 2022 in Canada.

www.robenemiel.nl