Navigatie overslaan

Ook dit jaar presenteren wij met trots ons nieuwe theaterprogramma tijdens OET! Een feestelijke avond met live previews. We nemen u in vogelvlucht mee door ons programma van het komende seizoen en u kunt direct onze nieuwe en uitgebreide brochure mee naar huis nemen.

Wat staat er op het programma:

  • Ruben Hoeke & Lucas Pruim (zanger)
  • Marjolijn van Kooten
  • Micha Molthoff
  • TB Punch
  • De Fabriek
  • En meer…

Vrienden van Theater vanBeresteyn kunnen gratis deze avond bezoeken. Heeft u nog geen ticket? Stuur dan een mail naar vanberesteyn@veendam.nl.

Laat u verrassen door vanBeresteyn en koop een kaartje voor een verrassingsvoorstelling. Dit kan muziek, toneel, dans of cabaret zijn. Een bekende of onbekende naam……wie weet? Het enige  dat we u verzekeren is een verrassend avondje uit.

Durft u het aan?

A Trip To Ballygonefishin

Inclusief garderobe en drankje

Opzwepende ritmes, benen die van elastiek lijken, hoge sprongen en een strakke bovenlichamen: Ierse dans heeft bijna iets magisch. Dankzij spektakels als Riverdance en Lord of the Dance maakte een groot publiek er kennis mee. Celtic Sparks treedt in de voetsporen van deze wereldberoemde shows en presenteert een avond vol Ierse muziek en dans. Voor hun debuut ‘A trip to Ballygonefishin’ bundelt een groot aantal getalenteerde Nederlandse muzikanten en dansers de krachten met als resultaat een voorstelling vol vingervlug spel, oorstrelende zang en dans waar de vonken van afspatten. Het programma bestaat uit originele composities en choreografieën en een ruime variatie aan muziek, van zoetgevooisde Keltische ballades tot de bekende roffelende tapdans.

www.celticsparks.com

Holland Dance Festival - Talent on the Move 2024

Inclusief garderobe en drankje

Holland Dance Festival komt naar het theater met ‘Talent On The Move 2024’, een voorstelling waarin jong, aanstormend talent een podium krijgt en zo kilometers kan maken. Zo maakt u kennis met de volgende generatie danstalenten van Codarts Rotterdam, de internationale hotspot voor eigentijdse dans.

Een dertigtal dansers, afkomstig uit alle delen van de wereld, danst een aanstekelijk programma vol explosiviteit, met een ongekend energieniveau. Dat vertaalt zich naar prachtige solo’s, duetten en groepsstukken, zowel bestaand repertoire van internationale topchoreografen als nieuw werk van jonge talenten. Deze choreografieën zijn (vaak) speciaal voor de dansers van Codarts en deze tournee gecreëerd. Dus kom en maak kennis met de sterren van morgen.

Workshop met professionele dansers

Heb je meer dan twee jaar danservaring en ben je 12 jaar of ouder? Meld je dan aan voor de workshop van de dansers van Codarts Rotterdam. De dansers bereiden voorafgaand aan de voorstelling een korte choreografie voor met de deelnemers van de workshop. Deze wordt in het voorprogramma van de voorstelling uitgevoerd voor publiek en ze geven je een kijkje achter de “dansschermen”. De workshop start om 17.00 uur.

Koop je tickets voor deze workshop en geef je gegevens door via vanberesteyn@veendam.nl met je naam, adresgegevens, geboortedatum en vermelding van je danservaring.

De kosten zijn €32,50 en dit is inclusief workshop, broodje, drankje en de voorstelling.

www.holland-dance.com

Theaterkrant:
“Aanstormende dansers vol explosiviteit en strijdkracht.”