Navigatie overslaan

Ook dit jaar presenteren wij met trots ons nieuwe theaterprogramma tijdens OET! Een feestelijke avond met live previews. We nemen u in vogelvlucht mee door ons programma van het komende seizoen en u kunt direct onze nieuwe en uitgebreide brochure mee naar huis nemen.

Wat staat er op het programma:

  • Ruben Hoeke & Lucas Pruim (zanger)
  • Marjolijn van Kooten
  • Micha Molthoff
  • TB Punch
  • De Fabriek
  • En meer…

Vrienden van Theater vanBeresteyn kunnen gratis deze avond bezoeken. Heeft u nog geen ticket? Stuur dan een mail naar vanberesteyn@veendam.nl.

Laat u verrassen door vanBeresteyn en koop een kaartje voor een verrassingsvoorstelling. Dit kan muziek, toneel, dans of cabaret zijn. Een bekende of onbekende naam……wie weet? Het enige  dat we u verzekeren is een verrassend avondje uit.

Durft u het aan?

A Trip To Ballygonefishin

Inclusief garderobe en drankje

Opzwepende ritmes, benen die van elastiek lijken, hoge sprongen en een strakke bovenlichamen: Ierse dans heeft bijna iets magisch. Dankzij spektakels als Riverdance en Lord of the Dance maakte een groot publiek er kennis mee. Celtic Sparks treedt in de voetsporen van deze wereldberoemde shows en presenteert een avond vol Ierse muziek en dans. Voor hun debuut ‘A trip to Ballygonefishin’ bundelt een groot aantal getalenteerde Nederlandse muzikanten en dansers de krachten met als resultaat een voorstelling vol vingervlug spel, oorstrelende zang en dans waar de vonken van afspatten. Het programma bestaat uit originele composities en choreografieën en een ruime variatie aan muziek, van zoetgevooisde Keltische ballades tot de bekende roffelende tapdans.

www.celticsparks.com

Holland Dance Festival - Talent on the Move 2024

Inclusief garderobe en drankje

Holland Dance Festival komt naar het theater met ‘Talent On The Move 2024’, een voorstelling waarin jong, aanstormend talent een podium krijgt en zo kilometers kan maken. Zo maakt u kennis met de volgende generatie danstalenten van Codarts Rotterdam, de internationale hotspot voor eigentijdse dans.

Een dertigtal dansers, afkomstig uit alle delen van de wereld, danst een aanstekelijk programma vol explosiviteit, met een ongekend energieniveau. Dat vertaalt zich naar prachtige solo’s, duetten en groepsstukken, zowel bestaand repertoire van internationale topchoreografen als nieuw werk van jonge talenten. Deze choreografieën zijn (vaak) speciaal voor de dansers van Codarts en deze tournee gecreëerd. Dus kom en maak kennis met de sterren van morgen.

www.holland-dance.com

Theaterkrant:
“Aanstormende dansers vol explosiviteit en strijdkracht.”

Delusion 2.0 - The next chapter

Inclusief garderobe en drankje

choreografie, creative direction en regie: Jennifer Romen | assistent-choreograaf: Jody Geijsendorpher | muziek: Subp Yao

De jonge choreograaf Jennifer Romen (1996) legde als urban dansmaker een onorthodoxe route naar het theater af. Ze maakte furore in danscompetities, televisieprogramma’s en het commerciële circuit, werkte als docent en bouwde zo een enorme achterban op. Na de overweldigende reacties op haar eerste avondvullende theatervoorstelling ‘Delusion’ kon een vervolg niet uitblijven. In ‘Delusion 2.0’ neemt Jennifer u mee in een next level samenspel tussen dans en illusie. Met haar gezelschap Oxygen zet ze opnieuw een tot in de puntjes uitgevoerde coming-of-age-voorstelling neer die verder gaat waar ‘Delusion’ eindigde. Het personage dat we volgden op haar weg van adolescentie naar volwassenheid, van onzeker naar krachtig, staat in deel twee oog in oog met haar grootste tegenpool. Is het een opponent waar ze van moeten winnen, of een deel van zichzelf dat ze moet leren accepteren en omarmen?

www.we-are-oxygen.com

Theaterkrant:
“De jonge choreografe betovert het publiek door te spelen met blacklight, illusies, maskerades, videowanden, filmprojecties, lichtschermen en acrobatische hiphopdans. Soms meen je één danser te zien met tien draaiende benen, soms een dozijn halve lichamen die door de lucht golven. (…) Met deze eerste dansshow nestelt ze zich tussen het werk van Alwin Nikolaïs, David Middendorp en Isabelle Beernaert in.”

Het Parool:
“In de nog steeds door mannelijke crews gedomineerde hiphopwereld geeft Jennifer Romens Oxygen op welkome wijze tegengas.”