Navigatie overslaan

Grand Café vanBeresteyn

Graag tot gauw in niet het grootste, maar wél het gezelligste Grand Café van de regio!

Theatercafé

Een compleet verzorgd avondje uit in vanBeresteyn begint natuurlijk in het gezellige Grand Café. U kunt voorafgaand aan een voorstelling gebruik maken van een zogenaamde theater- of filmhap. De menu’s zijn gevarieerd en waar mogelijk aangepast aan het thema van de film of de voorstelling. De sfeer van de avond begint daarmee al op uw bord. Reserveren hiervoor is gewenst.
In veel gevallen komen artiesten en muzikanten graag even langs in het Café na de voorstelling. Vaak ontstaat er een spontane meet & greet. Gecombineerd met een lekker drankje en (borrel)hapje zorgt dit voor een mooie afsluiter van uw avondje uit.

Arrangementen op maat
Het Grand Café biedt passende arrangementen, zo klein of zo groot als u dat wenst, in de sfeer van de voorstelling. Er zijn volop mogelijkheden voor een theaterarrangement met uw vrienden of familie voorafgaand en na afloop van een voorstelling. Van ontvangst met koffie, thee en gebak tot uitgebreide diners voor kleine en grotere gezelschappen.

Personeelsuitjes
Steeds meer bedrijven maken van het personeelsuitje, bedrijfspresentatie of congres een unieke ervaring door het te koppelen aan een theaterbezoek. Wij denken graag met u mee en stellen arrangementen op maat samen rond voorstellingen voor een gezellige avond met collega’s of zakenrelaties.
Lunch
Voor een heerlijke lunch bent u in vanBeresteyn ook aan het juiste adres. De menukaart wordt regelmatig aangepast met de heerlijkste lunches die bestaan uit bijzondere, verrassende broodjes en wraps. En natuurlijk ontbreken de traditionele lunchgerechten niet, zoals de uitsmijter en broodjes kroket.

Catering
Het Grand Café zorgt daarnaast voor catering op maat. Tijdens uw vergadering of conferentie in vanBeresteyn zorgt het Grand Café voor uw koffie en thee, en ook voor uitgebreide lunches en diners hoeft u het gebouw niet uit. Dat geldt ook voor een uitgebreid buffet; de keuken voorziet in uitstekende salades of warme en koude hapjesschotels.
Wenst u op uw eigen locatie catering op maat in de vorm van lunches, hapjesschotels, tapasschalen of vleesschotels en salades? Het Grand Café heeft hiervoor uitgebreide mogelijkheden!