vanBeresteyn

Zakelijk & Verhuur

Home » Zakelijk & Verhuur

Zakelijk & Verhuur

De vele gezichten van vanBeresteyn

Verhuur van zalen en faciliteiten
Vergadering/ seminar/bedrijfspresentatie/ conferentie/ teamdag

Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn beschikt naast de theaterzaal over verschillende vergaderzalen die afzonderlijk van elkaar, maar ook gecombineerd te gebruiken zijn. De zalen kunnen qua opstelling en inrichting aan de wensen van de gebruiker worden aangepast. Er is een passende ruimte voor 10, maar ook voor 500 personen. Het gebouw is goed geoutilleerd en beschikt over hoogwaardige faciliteiten op het gebied van geluid en licht. Ook audiovisuele hulpmiddelen zoals internet (gratis WiFi), beamer en laptop kunnen moeiteloos overal worden ingezet.

De theaterzaal biedt in de standaardopstelling plaats aan 350 personen. De tribune kan worden verwijderd zodat de zaal kan worden ingericht met tafels en stoelen, de ruimte is dan geschikt voor ca. 200 personen. Wanneer ook de scheidingswanden naar de naastgelegen ruime foyer worden ingeschoven biedt het geheel ruimte aan 500 bezoekers, dit biedt gelegenheid voor grote feesten en staconcerten. Presentaties en sprekers zijn vanaf het podium, optimaal uitgelicht en versterkt, voor iedereen uitstekend te volgen.

Het podium- Vergaderen in the spotlights
Wilt u uw bijeenkomst op een bijzondere manier laten plaatsvinden? Kom dan met uw gezelschap (max. 30 personen) vergaderen op het podium in de theaterzaal. Wanneer het doek wordt gesloten ontstaat er een bijzonder ontspannen sfeer in het rode en zwarte pluche die de tongen losmaakt…!

Onze technici zorgen voor een belichting zoals ú dat wenst; intiem of juist helder en zakelijk. 

De Hertenkampzaal
De Hertenkampzaal is een vergaderruimte op de eerste verdieping in het gebouw en dankt zijn naam aan het geweldige uitzicht over, het zal u niet verbazen, het Hertenkamp. Geschikt voor bijeenkomsten tot 25 personen.

Cursusruimte 1
Voor groepen tot ca. 20 personen. Deze ruimte bevindt zich naast de Hertenkampzaal en is standaard voorzien van computeraansluitingen.

Cursusruimte 2
Een dubbele capaciteit kan worden gecreëerd door het weghalen van de tussenwand van bovengenoemde Hertenkampzaal en Cursusruimte 1. Tot ca 50 personen zit u goed in deze ruime vergaderomgeving.

Voor grotere congressen worden ook ruimten in de Muziekschool, het Veenkoloniaal Museum en de Bibliotheek benut.
Informeert u vrijblijvend!

Beurzen, markten en exposities
Dankzij de centrale ligging van vanBeresteyn, de ruime entree en het laagdrempelige karakter van het gebouw leent de begane grond zich uitstekend voor markten, exposities en beurzen.

Succesvolle jaarlijks terugkerende evenementen zijn bijvoorbeeld de Schilderijenbeurs en de kleding-Outlet. En minstens zo succesvol waren de banenmarkt, vrijwilligersmarkt en grote modeshows. Met het weghalen van de wanden tussen foyer en theaterzaal ontstaat er plaats voor zo’n 30 stands. Strategisch ingericht ontstaan looppaden waardoor alle stands evenveel aandacht krijgen en de bezoekers niets zullen missen.

Personeelsuitjes / groepsarrangementen
Met collega’s genieten van een cabaret-, muziek, of toneelavond?

Welke voorstelling u ook kiest om gezamenlijk te bezoeken, wij maken de avond compleet. Indien nog voldoende plaatsen beschikbaar zijn stellen wij in overleg met u en de horeca een arrangement samen. Ook wanneer u in groepsverband alleen de voorstelling wilt bezoeken raden wij u aan even contact op te nemen. Wellicht kunt u gebruik maken van een groepskorting. Dit is afhankelijk van de voorstelling en de groepsgrootte.

Verhuur van de theaterzaal aan amateurgezelschappen en scholen
De sfeervolle theaterzaal en het professionele podium hebben de afgelopen jaren aan menig amateur- en schooluitvoering een plek gegeven. Juist voor deze groepen is het vaak een bijzondere ervaring om te spelen op een écht theaterpodium. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de huurvoorwaarden.

Trouwen in het theater 
Een bijzondere dag vraagt om een bijzondere locatie. Dat kan bij ons in the spotlights op het podium in de theaterzaal. En stelt u zich voor: uw familie, vrienden en bekenden nemen plaats in de theaterstoelen. U bevindt zich, samen met de ambtenaar van de burgerlijke stand en de getuigen op het sfeervol verlichte podium. Voor iedereen goed te zien en de huwelijkstoespraak is uitstekend te verstaan dankzij de technische faciliteiten die het theater biedt. Daar komt bij dat de trouwfotograaf onder ideale omstandigheden opnames zal kunnen maken van misschien wel het mooiste moment uit uw leven.

Wilt u de hele organisatie, van de plechtigheid tot receptie en/of huwelijkfeest onderbrengen in vanBeresteyn en het Grand Café van Beresteyn?

Informeert u naar de mogelijkheden, telefoonnummer 0598 - 317732

Kortom: vanBeresteyn is dé locatie voor uw  Seminar  |  Receptie  |  Bedrijfspresentatie  |  Modeshow  |  Bedrijfsfeest   Vergadering  |  Conferentie

Binnenkort

 • Percossa

  28 april 2017

  Meer
 • Hans Liberg

  29 april 2017

  Meer
 • De Partizanen

  06 mei 2017

  Meer
 • Herman van Veen

  26 mei 2017

  Meer