Navigatie overslaan

Do 25 aug '22

Zomerfestival

Een heerlijke week met veel muziek, lezingen, workshops, een quiz en veel meer. Dit alles is GRATIS toegankelijk. Dus loop vooral binnen want er zijn de hele dag door activiteiten, veelal in de foyer.

Workshop: Muziek Studio Productie Twaistried 15.00 - 15.40 uur

Ben je rapper, singer-songwriter of zanger/gitarist? Muziekdocent Sander Koning leert je over composities, muziek bewerken en opnemen. Bewerk het materiaal van TWAISTRIED en treed op in Grand Theatre!

Stuur een mail naar vanberesteyn@veendam.nl om je aan te melden. Let op! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Georganiseerd door Muziek-, Dans en Theaterschool Veendam

Workshop: Theater 15.00 - 15.40 uur

Bij improvisatie kan je niets fout doen. Alles kan en alles mag! Zeg gewoon ‘ja’ op alles wat je medespelers aanbieden en sta versteld van het resultaat. Bovenal is het heel erg leuk om te doen!

Muziek: Shjazz Kwartet 16.00 - 17.00 uur

De in Paramaribo geboren jazz-zangeres Sharon Doelwijt heeft zich laten beïnvloeden door de muziek van o.a. Billie Holiday, Dinah Washington en Nat King Cole. Met verschillende muzikanten brengt ze heerlijke en vooral meeslepende jazz ten gehore.

Georganiseerd door Muziek-, Dans en Theaterschool Veendam

Documentaire: MMC presenteert 'Weg uit de stad' 19.00 - 20.00 uur

De documentaire gaat over jonge stellen die de overstap maken van het stadse leven naar het Groningse platteland. In de film volgen we Andor & Anna die naar Borgercompagnie verhuizen, en Liz & Jouke die een biologisch-dynamische kwekerij overnemen in Uithuizermeeden. Is hier sprake van een trend? Gaat dit nieuw elan brengen naar het platteland?

Repetitie Operette Vereniging Veendam-Wildervank 20.00 - 21.00 uur

Het OVW bestaat uit een groep van zo’n 20 enthousiaste leden. Tijdens het zomerfestival geeft de OVW een open interactieve repetitie. U bent uitgenodigd om actief deel te nemen aan deze repetitie vol zang, spel en dans onder leiding van Miranda Bolhuis. Misschien wordt u net zo enthousiast als wij en wilt u ook een jaartje (of meer) meespelen en zingen. Alleen kijken is natuurlijk ook prima!

 

Bekijk het complete programma van het Zomerfestival via onze flyer:

vanBeresteyn Zomerfestival flyer

Informatie

Tijdstip

  • 25 aug