Navigatie overslaan

Za 17 dec '22

Wouter Planteijdt

Wees op uw hoede voor verslaving, want na één draaibeurt smaakt 'Bullhorn'naar meer en naar meer en naar meer.

Bullhorn The Prequel

Inclusief garderobe en drankje

Het trio Wouter Planteijdt speelt een muzikale theatervoorstelling. In deze voorstelling krijgt het publiek een inkijkje in de hobbelige start van Wouter zijn muzikale loopbaan. Het trio bestaat uit Wouter, Gerco en Mischa. De liedjes hebben een meer open en akoestisch geluid dan zijn liedjes uit zijn Sjako! tijd. Ze passen het beste in het genre Americana, roots, blues, pop en soms hoor je een jazzy-sound.

Eind 2019 verscheen het album ‘Wouter Planteijdt – Bullhorn’. Dit album kwam zowel digitaal als op cd en vinyl uit bij Zip Records. De recensies waren lovend en ook de première in De Kleine Komedie was volgens het Parool zeer geslaagd: “Dit is een man die muziek in- en uitademt” aldus Mike Peek.

Inmiddels is zijn tweede album ‘Bullhorn II’ uit.
Naast Mischa Porte (drums) en Gerco Aerts (contrabas) zijn er bijdragen op het album te horen van JB Meijers (pedalsteel), Jan Kooper (saxen), Bert Boeren (trombone), Kim Snelten (mondharmonica), Rudi de Graaff (percussie), Monique Klemann (zang), Jeroen Den Hengst (zang) en Leo Bouwmeester (piano).

Informatie

Koop tickets

Selecteer tijdstip

Prijzen

  • Normaal € 17,50

Locatie

Nedmagzaal