Zondag 18 februari 2018

Winterliederen XL VERVALLEN

Het concert kan helaas NIET DOORGAAN. Gekeken wordt naar een nieuwe datum in het volgende seizoen. Mensen die hebben gereserveerd worden op de hoogte gebracht.

Winterliederen XL

Linde Nijland, Henk Scholte, Bert Ridderbos

Het concert kan helaas NIET DOORGAAN. Gekeken wordt naar een nieuwe datum in het volgende seizoen.
Mensen die hebben gereserveerd worden op de hoogte gebracht.

Jubileumconcert door Linde Nijland, Henk Scholte en Bert Ridderbos; nieuwe en oude liedjes in het Gronings, Nederlands en Engels. Met optredens van gastartiesten Arnold Veeman en Törf.

Na het succesvolle optreden met gasten in 2016 komen folkzangeres Linde Nijland, zanger en radioman Henk Scholte en multi-instrumentalist Bert Ridderbos opnieuw naar vanBeresteyn voor een uitgebreid optreden. Hun aanstekelijke, muzikale ode aan de winter maakt ze al jaren een graag geziene gast op sfeervolle locaties in onze provincie en daar buiten.

Dit jaar vieren ze hun 10-jarig jubileum en dat vieren ze onder meer op deze zondagmiddag met bijzondere gastartiesten. Laat u meevoeren door de kristalheldere stem van Linde, de warme stem van Henk en het sfeervolle spel van Bert. Het belooft een heerlijke middag te worden, rijkelijk aangevuld door bevriende streektaalmuzikanten Arnold Veeman en Törf

‘warme winterfolk van topkwaliteit’