Zaterdag 22 december 2018

Voice Male Kerst

Kerstmis met Voice Male

Al vele jaren is de a capella groep Voice Male een begrip in Vlaanderen en ver daarbuiten. Ze waren al eerder te bewonderen in vanBeresteyn en dit seizoen zijn ze terug en met een prachtig a capella Kerstconcert. Kom genieten van deze geweldige stemmen en eigenzinnige bewerkingen van bekende (Kerst)hits!

U denkt vast aan besneeuwde landschappen, een knapperend haardvuur, een Disneyfilm met donzige diertjes, Last Christmas van Wham!, glühwein, ijsbanen op de markt, fonkelende lichtjes en zingende koorknaapjes.
Dat laatste is wat u kunt verwachten van Kerstmis met Voice Male, zij het dan met buiken en baarden. In hun kerstprogramma sleeën de zes heren van Voice Male door een muzikaal winterlandschap met leuke a capella nummers, allemaal in de sfeer van Kerstmis. Een slinger van grote klassiekers, maar ook minder bekende en vaak verrassende songs wordt opgehangen in dit programma voor jong en oud, dik en dun, Kerstmisfan of niet. Voice Male brengt u vast helemaal in de sfeer. Jingle all the way!