Navigatie overslaan

Di 18 okt '22

The Real Charlie Chaplin

4 * documentaire legt mooi uit waarom Chaplin zo razend populair werd.

© 2021 Engeland / Documentaire / 114 minuten. Cast: Charles Chaplin, Jeff Rawle, Dickie Beau, Anne Rosenfeld, Pearl Mackie, Matthew Wolf. Regie: Peter Middleton, James Spinney.

Decennialang was hij de beroemdste man op aarde, voor wie enorme mensenmassa’s op de been kwamen. Bij velen vooral bekend als de komiek die de iconische zwerver The Tramp op het witte doek tot leven bracht en daarmee voor altijd vereenzelvigd werd. Hij wordt geroemd als groot filmmaker van legendarische films als The Kid, Modern Times en The Great Dictator die nog altijd veel zeggingskracht hebben. Maar wie was de mens achter deze geniale alleskunner? De bekroonde documentairemakers Peter Middelton & James Sinney maakten een omvattende documentaire over een van de meest getalenteerde kunstenaars van de twintigste eeuw: Charlie Chaplin (1889-1977).

Actrice Pearl Mackie brengt als verteller de persoon Chaplin tot leven, waarbij zijn donkere kanten niet onbelicht blijven. The Real Charlie Chaplin is het ultieme portret van de mens achter de legendarische filmmaker.

Informatie

Tickets

Tijdstip

  • 18 okt 14:00

Prijzen

  • FILM/LID € 7,50
  • FILM/NIET LID € 7,50

Locatie

Nedmagzaal

Details

Kaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de kassa of via 0598 - 63 45 66