fbpx
Maandag 30 december 2019

The Good Liar

The Good Liar

© 2019 Amerika / Drama / 110 minuten. Cast: Helen Mirren, Ian McKellen, Russel Tovey, Jim Carter. Regie: Bill Condon.

Meesteroplichter Roy Courtnay kan zijn geluk niet op wanneer hij de welvarende weduwe Betty McLeish online ontmoet. Wanneer Betty haar huis en leven met hem deelt, betrapt Roy zichzelf erop dat hij om haar geeft. Een simpele zwendel verandert daarmee in de meest verraderlijke klus van zijn leven.

Bill Condon, de Oscar®winnende scenarist van Gods and Monsters, regisseerde en produceerde de film. Het scenario is geschreven door Jeffrey Hatcher (Mr. Holmes’) en de film is gebaseerd op het internationaal geprezen boek van Nicholas Searle. De muziek is gecomponeerd door de tweevoudig Oscar® genomineerde Carter Burwell (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri , Carol). The Good Liar” is opgenomen in London en Berlijn.

De Filmhap
Voorafgaand aan de film op maandagavond serveert het Grand Café voor € 11,50 de bekende Filmhap, zoveel mogelijk aangepast aan het thema van de film van die avond. Soms een verrassend menu, soms een eenvoudige, voedzame maaltijd. En altijd kwalitatief uitstekend! Het menu vindt u in het flyerrek bij de theaterkassa en bekijkt u
hier.