Naar inhoud

Wo 13 okt '21

Superjuffie (5+)

Juf Josje verandert in Superjuffie als er een dier in gevaar is. Ze neemt een hap van haar krijtje, krijgt super krachten en schiet als een tornado door de lucht

Inclusief koffie/thee en garderobe

Dit is juf Josje.
Een heel gewone juf.
Maar kunnen jullie een geheim bewaren?
Nee? Stop dan met lezen!
Ja? Luister dan goed!
Josje is namelijk een heel bijzondere juf.
Ze is Superjuffie!

De veelbekroonde Superjuffie-boeken zijn al lange tijd een groot succes. Na de Pluim van de Kinderjury en een eigen bioscoopfilm komt juf Josje dit seizoen naar het theater gevlogen. De Toren van Geluid maakt een interactieve muziektheatervoorstelling van haar avonturen. Juf Josje verandert in Superjuffie als er een dier in gevaar is. Ze neemt een hap van haar krijtje, krijgt superkrachten en schiet als een tornado door de lucht. Al snel ontdekken de leerlingen en conciërge Hakim haar bijzondere gave. Gelukkig beloven ze om niets tegen de strenge directeur te zeggen. Ondertussen gebeuren er vreemde dingen in de stadsdierentuin… Komt Superjuffie op tijd?

Kinderboekenweek 2021:
De Kinderboekenweek 2021 staat in het teken van Worden wat je wil waarbij kinderen alle beroepen kunnen worden die ze willen en alvast kunnen dromen over later. De Kinderboekenweek is de grootste leesbevorderingscampagne voor kinderen in Nederland en heeft als doel zoveel mogelijk kinderen te enthousiasmeren om boeken te lezen. De Kinderboekenweek vindt in 2021 plaats van 6 tot en met 17 oktober.

Kom daarom in de Kinderboekenweek naar de voorstelling van Toren van Geluid:  Superjuffie. Deze past bijzonder goed in het thema!

MEET & GREET
Juf Josje en haar vrienden zijn heel benieuwd wat jullie van het avontuur vonden. En misschien wil je wel met Superjuffie op de foto? Hopelijk vliegt ze niet weg om een dier te redden!

Regie: Mark Haayema | spel: Laura Burgmans, Norman van Huut en een derde acteur | muziek: Mariska Simon en Bart van Osch | gebaseerd op de boeken van Janneke Schotveld en illustrator Annet Schaap

 

www.vanaf2.nl