Navigatie overslaan
The Super Mari Bros Movie

Zo 30 apr '23

Super Mario Bros The Movie

Een uitstekende kinderfilm en een feest van herkenning voor de liefhebber.

6+

© 2023 Amerkika / Familie, Aktie, Komedie / 93 minuten. Met de stemmen  van: Florus van Rooijen, Thijs van Aken, Vajèn van den Bosch, Marcel Jonker, Juliann Ubbergen, Huub Dikstaal, Milan van Weelden. Regie: Aaron Horvath, Michael Jelenic.

Illumination en Nintendo, twee wereldberoemde namen uit de entertainmentindustrie, bundelen voor het eerst hun krachten voor THE SUPER MARIO BROS. MOVIE, een nieuwe bioscoopfilm over een van de bekendste loodgieters uit de popcultuur. In de film, gebaseerd op de wereld uit Nintendo’s Mario-games, wordt het publiek meegenomen naar een uniek, kleurrijk en fantastisch universum voor een uitbundige film vol actie en humor.

Als ze een ondergrondse waterleiding in Brooklyn willen repareren, komen loodgieters Mario en zijn broer Luigi  via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht. Maar daar worden ze van elkaar gescheiden en dan begint Mario aan een groots avontuur om Luigi te vinden. Met hulp van Toad, een inwoner van het Paddenstoelenrijk, en na een training van de vastberaden leider van het Paddenstoelenrijk Prinses Peach ontdekt Mario zijn eigen krachten.

Informatie

Tickets

Tijdstip

  • 30 apr 14:00

Prijzen

  • KIDS/VOLW € 6,-

Locatie

Nedmagzaal

Details

Kaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de kassa of via 0598 - 63 45 66