Naar inhoud

Vr 29 okt '21

Släpstick

Wat zou het als de tafelpoten een beetje wankel zijn? Wat nou, als het orgel op instorten staat en de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt? Alles is hélemaal onder controle! Toch?

Inclusief drankje en garderobe

Na het enorme internationale succes van de vorige show ‘Släpstick’ besloot de groep, die we voorheen kenden als Wëreldbänd, onder die naam verder te gaan.

Het gezelschap bestaat inmiddels 25 jaar en laat in de jubileumvoorstelling ‘The Roaring Twenties’ de gloriedagen van Släpstick even fijnzinnig als elegant herleven. Wentel uw wederhelft rond op de buzzing beat van de dansorkesten, baad in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class. Wat zou het als de tafelpoten een beetje wankel zijn? Wat nou, als het orgel op instorten staat en de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt? Alles is hélemaal onder controle! Toch?

Regie door Rogier in’t Hout en regie advies Stanley Burleson | met: Willem van Baarsen, Rogier Bosman, Jaap Rovers, Sanne van Delft en Jon Bittman