Navigatie overslaan
Side By Side Percussion

Zo 2 okt '22

Side by Side Percussion duo

De missie van Julia Ramos en Marco Diaz is om klassieke muziek dichter bij de mensen te brengen, in het bijzonder het percussie repertoire. Dankzij het combineren van klassieke en moderne muziek met nieuwe arrangementen van gevierde werken, is hun repertoire geschikt voor iedereen

Side by Side Percussion

Inclusief garderobe en drankje

Side by Side Percussion duo (Julia en Marco) speelt een nieuw en eigentijds programma vol opwindende composities uit de laatste twintig jaar. De muziek van dit slagwerk duo komt voort uit een breed palet van stijlen zoals pop, elektronische en etnische muziek. Daarnaast brengt het duo twee nummers van de Britse componist James Larter in première, waarin slagwerk divers en vol glans tevoorschijn komt. De muziek bestaat uit samengestelde stukken in verschillende stijlen. 

Julia Ramos en Marco Diaz ontmoetten elkaar op het Prins Claus Conservatorium in Groningen en verleggen nu samen de grenzen van de muziek. Met een breed scala aan instrumenten zoals de marimba en vibrafoon, creëren zij een aangrijpende en kalmerende atmosfeer.

Informatie

Afgelast

Tijdstip

  • 02 okt 15:00

Prijzen

  • Normaal € 15,50

Locatie

Nedmagzaal