Navigatie overslaan

Za 2 jul '22

SCALA - LMIPA, recreatie MBO-HBO

Lucia Marthas Institute for Performing Arts presenteert: SCALA
SCALA staat voor diversiteit en inclusiviteit, het hele scala aan mensen en individuen dat ons instituut - en onze samenleving - kleur geeft, en het scala aan genres en stijlen dat terug te vinden zal zijn in deze geweldige shows!

Wat kan men verwachten?

SCALA – LMIPA – HBO & MBO

Lucia Marthas Institute for Performing Arts presenteert: SCALA!
Op zaterdag 2 juli om 16.00 uur is er een ‘special edition’ van SCALA met alleen studenten en leerlingen van het Hbo en het Mbo!

SCALA staat voor diversiteit en inclusiviteit, het hele scala aan mensen en individuen dat ons instituut – en onze samenleving – kleur geeft, en het scala aan genres en stijlen dat terug te vinden zal zijn in deze geweldige shows!

Wat kan men verwachten?

Hbo

Het Hbo komt met de BIG 5 van wereldsteden: Bv. Milaan (5 opera’s), Londen (5 films), Buenos Aires (5 tango’s) en New York City (5 legends) en nog veel meer!

Mbo

Het Mbo brengt een heel divers programma rond het thema Romeo en Juliette, met een combinatie van originele en nieuwe invullingen van de levensloop van het beroemdste liefdespaar aller tijden. Zo zien we Romeo en Juliette op de highschool, maar ook wat als… Romeo en Juliette waren blijven leven. Dit alles natuurlijk vooral live op het podium, maar ook op film.

Vooropleiding

Tijdens deze ‘special edition’ zullen de leerlingen van de Vooropleiding NIET aanwezig zijn!

De makers

Ashley Wallen – deze Australische sterchoreograaf is wereldwijd bekend om zijn choreografieën voor The Greatest Showman en werkte daarnaast onder andere met supersterren Mariah Carey en Kylie Minogue. Anthony Burrell – Anthony viert dit jaar zijn 10-jarig LMIPA jubileum, sinds 2012 maakte hij al vele stukken voor ons, tussen zijn werk voor Beyonce, Katie Perry en Rihanna door. Lloyd Culbreath – ook deze Broadway legend is inmiddels een bekend gezicht binnen LMIPA, ook dit jaar zal hij zijn ongeëvenaarde beheersing van de Fosse-stijl weer overbrengen op onze studenten. Jason Gilkison – deze ballroom legend was met zijn partner Peta Roby van 1981 tot 1997 de onbetwiste Latin-kampioen, en verzorgde de choreografie voor de dansshow Burn the Floor, die in 130 landen te zien was. Jan Kooijman – Bij het grote publiek vooral bekend van televisie, als Danny de Jong in GTST bijvoorbeeld, maar van huis uit een meer dan bekwaam danser, onder andere voor het Scapino Ballet. En hiernaast nog vele bekende en nieuwe gezichten, nationaal en internationaal, van binnen en buiten LMIPA!

 

 

Informatie

Tickets

Tijdstip

  • 02 jul 16:00

Prijzen

  • Normaal € 25,-

Locatie

Nedmagzaal

Start ticket verkoop

29 juni 2022 00:00