Zaterdag 23 september 2017

Ruben Hoeke + support act: Mama Maffia

Ruben Hoeke jubileumconcert

Support act: Mama Maffia

Dit jaar staat Ruben Hoeke 25 jaar op de bühne! Dit viert hij met 25 speciale jubileumconcerten op podia door heel Nederland waarvan één in vanBeresteyn in Veendam.
Gitarist Ruben Hoeke hoort thuis in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger
niveau hebben getild. Hij treedt op sinds 1992 en is sindsdien onafgebroken met zijn band, als gastmuzikant en als sessiemuzikant ‘on the road’ op podia in heel Europa, Curaçao en de USA.
Veendam is geen onbekende plek voor Hoeke. Het Veendammer publiek heeft in de afgelopen jaren kennis kunnen maken met zijn muziek o.a. tijdens één van stichting Bogdike’s muziekevenementen.
Dit jubileumconcert in vanBeresteyn is avondvullend.

Mama Maffia, de Veendammer rockband met eerlijke rechttoe recht aan Rock ‘n Roll in streektaal opent de avond om 20.15 uur. Met hun gruizige, pure, strakke en rauwe muziek. Het zijn echte plattelandsrockers met een flinke dosis humor.
De rauwe boogie rockers halen hun inspiratie uit de muziek van o.a. ZZ-Top, Status Quo, CCR, Johhny Cash en vele andere legendarische bands. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gigantisch, met humor doorspekte show. Mama Maffia is een dampende stampende, knettergekke Rock `n Roll band uut Veendam en op 23 september in Veendam!

De theaterzaal wordt ingericht zonder tribune, met zitjes en sta-tafels

'Hoeke staat op eenzame hoogte binnen de Blues- en Rockscene in Nederland’ (Rockportaal)
‘Eén van de grootste, eigentijdse Nederlandse gitaristen heet Ruben Hoeke’( Platomanis)
‘Ruben Hoeke toont ook nu weer dat hij gewoon de beste blues en rockgitarist van de Benelux is en misschien ook wel van ver daarbuiten’ (Bluesmagazine)