fbpx
Vrijdag 19 oktober 2018

Piano Man Band

Billy Joel & Elton John tribute

Piano Man Band

De Piano Man Band bestaat uit jonge, bevlogen muzikanten en speelt de grote hits van zowel Billy Joel als Elton John zoals ‘Piano Man’ My Life’, ‘Your Song’ en ‘Rocket Man’.
Alles muzikaal zo dicht mogelijk bij het origineel en in de originele toonsoorten. Zonder pruiken of glitterpakken, maar muzikaal het últieme eerbetoon aan de twee zangers/pianisten! Billy Joel en Elton John hebben veel overeenkomsten. Beiden beleefden ze hun doorbraak in de jaren ’70 en trekken tot op de dag van vandaag nog overal ter wereld volle stadions. Ze zijn bovendien allebei echte ‘piano mannen’, zichzelf begeleidend op de vleugel.

Zanger en pianist Daniel Roos (Gorinchem, 1987) is groot liefhebber van de muziek van zowel Billy Joel als Elton John. Hij trad op met verschillende bands in binnen- en buitenland en in meerdere theatertournees als muzikaal begeleider van cabaretier Sjaak Bral. Ook heeft Daniel de afgelopen jaren veel als barpianist opgetreden net als Billy Joel die uit zijn tijd als barpianist de inspiratie voor de klassieker ‘Piano Man’, haalde. Deze tribute band is een eerbetoon aan de twee grootste ‘piano mannen’ van de popmuziek!

Het ultieme eerbetoon aan Billy Joel en Elton John.