Zondag 28 april 2019

PeuterBios

PeuterBios

Mascha en de Beer 2

© 2018 Turkije / Tekenfilm / 67 minuten. Met de stem van: Elaine Hakkaart.
Regie: Oleg Kuzovkov.

In Masha en de Beer 2 beleven Masha (Een ondeugend meisje wat niet stil kan zitten) en de vriendelijke Beer enkele leuke, grappige en vermakelijke nieuwe avonturen op het grote doek.

Masha woont in een stationshuisje aan de rand van een bos. Ze heeft een varkentje, geit en hond als huisdieren. Masha is slim, niet op haar mondje gevallen en een tikkeltje ondeugend en wil dolgraag de wereld om haar heen ontdekken. De beer Mishka werkte ooit in een circus en probeert nu van zijn oude dag te genieten. Hij houdt van puzzelen, lezen, vissen en slapen. Dat de beer een goedzak is, blijkt wel uit het feit dat hij Masha, ondanks al die keren dat ze met elkaar botsen, in zijn hart gesloten heeft en haar probeert te behoeden voor gevaar.

Dit is het perfecte uitje voor de allerkleinsten die dagelijks genieten van de populaire familieserie op Zapp!

De PeuterBios is speciaal voor kinderen die voor de eerste keer naar een bioscoopfilm gaan. De kinderen gaan de bioscoopbeleving ervaren en krijgen na afloop een echt filmdiploma. Tijdens de voorstelling wordt het geluid van de film iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Niemand hoeft dus bang te zijn in het donker!

Masha En De Beer 2