Navigatie overslaan
Oxygen met Delusion 2.0

Vr 12 jan '24

Oxygen

Mix van acrobatische hiphopdans, illusie en visuals.

Delusion 2.0 - The next chapter

Inclusief garderobe en drankje

choreografie, creative direction en regie: Jennifer Romen | assistent-choreograaf: Jody Geijsendorpher | muziek: Subp Yao

De jonge choreograaf Jennifer Romen (1996) legde als urban dansmaker een onorthodoxe route naar het theater af. Ze maakte furore in danscompetities, televisieprogramma’s en het commerciële circuit, werkte als docent en bouwde zo een enorme achterban op. Na de overweldigende reacties op haar eerste avondvullende theatervoorstelling ‘Delusion’ kon een vervolg niet uitblijven. In ‘Delusion 2.0’ neemt Jennifer u mee in een next level samenspel tussen dans en illusie. Met haar gezelschap Oxygen zet ze opnieuw een tot in de puntjes uitgevoerde coming-of-age-voorstelling neer die verder gaat waar ‘Delusion’ eindigde. Het personage dat we volgden op haar weg van adolescentie naar volwassenheid, van onzeker naar krachtig, staat in deel twee oog in oog met haar grootste tegenpool. Is het een opponent waar ze van moeten winnen, of een deel van zichzelf dat ze moet leren accepteren en omarmen?

www.we-are-oxygen.com

Theaterkrant:
“De jonge choreografe betovert het publiek door te spelen met blacklight, illusies, maskerades, videowanden, filmprojecties, lichtschermen en acrobatische hiphopdans. Soms meen je één danser te zien met tien draaiende benen, soms een dozijn halve lichamen die door de lucht golven. (…) Met deze eerste dansshow nestelt ze zich tussen het werk van Alwin Nikolaïs, David Middendorp en Isabelle Beernaert in.”

Het Parool:
“In de nog steeds door mannelijke crews gedomineerde hiphopwereld geeft Jennifer Romens Oxygen op welkome wijze tegengas.”

Informatie

Koop tickets

Selecteer tijdstip

Prijzen

  • Normaal € 22,50

Locatie

Nedmagzaal