Vrijdag 1 februari 2019

Oeloek

Droeftoeters

Oeloek

Droeftoeters

Droeftoeters is een hilarische achtbaan van krankzinnige dialogen, muzikaal vuurwerk en visueel spektakel. Je valt van de ene verbazing in de andere en je staat altijd op het verkeerde been. De idiote figuren vliegen je om de oren en je vraagt je af: hoe krijgen ze het verzonnen?
Droeftoeters is een ode aan de wannabe, de brulaap, de blufkoning, de tofdoener, de patjepeeër, de blaaskaak en al die andere prutsers die denken dat ze heel wat zijn. Ze blazen ze nog één keer hoog van de toren, voordat ze naar beneden struikelen.

‘Intens grappig. Deze voorstelling doet pijn aan je kaken en is een aanslag op je lachspieren’.
Vanaf het startschot raast er een wervelwind door de zaal. Anderhalf uur windkracht 8. Wat een energie” ★★★★ - theaterkrant.nl Intens grappig. Deze voorstelling doet pijn aan je kaken en is een aanslag op je lachspieren. Dus gaat dat zien! ★★★★½ - cabaret.nl Vier super-energieke malloten die een zaal aan het huilen van het lachen krijgen. Absurd, snel, maf, komisch en overweldigend. – musicalnieuws.nl Als publiek kun je gewoon niet stoppen met hard lachen. ★★★★½ - ilovetheater.nl Hilarisch – Dagblad van het Noorden Wat een energie en originaliteit! - Jochem Myjer