Zaterdag 8 december 2018

Herman Brood's Wild Romance

The Street-Spritz-ChaCha Theatertour

Herman Brood's Wild Romance

De originele begeleidingsband van Herman Brood en Iconen van de Nederlandse rockmuziek aanschouwden het levenslicht in november 1976 in Groningen. Wanneer Dany Lademacher in 1977 met Herman Brood & His Wild Romance gaat spelen is dit het begin van een van de meest succesvolle bands uit de geschiedenis van de rockmuziek en veroveren zij Nederland, België en Duitsland en de USA.

Coach Koos van Dijk vertelt voor de pauze het verhaal van Brood, ondersteund door nooit eerder vertoonde filmpjes uit jaren 60-70-80 en 90. Persoonlijke verhalen en anekdotes over het ontstaan en functioneren van Herman Brood & His Wild Romance.
Soms onderbroken door akoestische live optredens van de bandleden en een verrassend optreden van Exit 31 een jonge band die zich richt op het repertoire van o.a. Elvis Presley en Fats Domino. Muzikanten die Herman inspireerden. Ook de zoon van Herman zal enkele nummers van zijn vader zingen. Deze verrassende gastoptredens staan garant voor een avond vol jeugdsentiment, muzikale dynamiek, ontroering en humor.
Na de pauze gaat de band los met een spetterende Rock & Roll show die we kennen uit de tijd dat Herman nog leefde. Deze theatershow is een absolute must voor iedereen die de grootste Rock & Roll artiest die ons land ooit kende een warm hart toedraagt. De beste nummers uit zijn carrière zullen gespeeld worden in deze Street-Spritz-Cha Cha Theatertour.
Voor echte fans is dit de kans om terug te kijken naar het leven van Herman en ook om de meest swingende en authentieke rockers weer live on stage te zien en te horen. Herman Brood & Dany Lademacher zijn nog steeds dé legendarische iconen van de Nederlandse rockmuziek.

Bezetting (onder voorbehoud) Dany Lademacher: Gitaar/zang David Hollestelle : Gitaar/Zang Rudy Englebert: Bas/zang
 Jan ‘t Hoen: Drums Otto Cooymans: Toetsen/zang
 Dirk Vermeij: Gitaar & Lead Zang of Michel van Dijk: Lead zang The Bombita’s