Navigatie overslaan
Hanneke Rouw

Vr 19 mei '23

Hanneke Rouw en Vital Stahievitch

Deze ochtend schittert de jonge talentvolle celliste Hanneke Rouw met beroemde cello sonates van grootse componisten, begeleid door pianist Vital Stahievitch

Rachmaninoff & Saint–Saëns

Inclusief garderobe en drankje

Over Hanneke
De Nederlandse celliste Hanneke Rouw begon op 8-jarige leeftijd met cello spelen. Ze volgde lessen bij Rata Kloppenburg en Maria Hol. Op 16-jarige leeftijd kreeg Hanneke een eervolle vermelding op het Prinses Christina Concours, een wedstrijd voor jong klassiek talent in Nederland. In datzelfde jaar speelde ze solo met het Britse Jeugdorkest. Op 17-jarige leeftijd kreeg Hanneke onderwijs van Ran Varon op het vooropleidingsprogramma van het conservatorium in Zwolle. Hanneke studeerde bij Martijn Vink aan de Luca School of Arts in Leuven, België. Inspiratie haalt ze uit gesprekken met internationaal bekende cellisten als Steven Isserlis en Anner Bijlsma. Hanneke speelt een Duitse cello (begin 20e eeuw). De aanschaf van dit instrument is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Stichting Eigen Muziekinstrument.

Vital Stahievitch
is een begaafd pianist. Zijn muzikale carrière begon in Minsk waar hij studeerde aan het Nationale Muziek College onder leiding van professor Zoya Kacharskaya.


Programma:

Saint-Saëns, Cello sonata No. 1, Op. 32 in C minor (1872–73)
Allegro
Andante Tranquillo e Sostenuto
Allegro Moderato

Rachmaninoff, Cello Sonata, Op. 19 in G minor (1901)
Lento – Allegro Moderato
Allegro Scherzando
Andante
Allegro Mosso

Informatie

Koop tickets

Selecteer tijdstip

Prijzen

  • Normaal € 15,-

Locatie

Nedmagzaal