Zaterdag 23 maart 2019

Erwin de Vries en de Zunderlingen

Het is altijd weer een belevenis mit de Vrais en zijn fantastische band!

26 ¼ - jarig Jubileumconcert

Al meer dan 25 jaar treedt Erwin de Vries op met zijn herkenbare muziek. Op 23 maart is dat exact.. 26 ¼ jaar. Een ‘mooi moment’ voor een speciaal concert van de in Groningen bekende zanger en zijn band De Zunderlingen. Een optreden waar de Gronings talige artiest zijn bekendste hits laat horen.
Erwin de Vries won in 2017 de Dagblad van het Noorden Streektaalprijs voor het album De Noodzoak. Inmiddels kan hij kiezen uit acht albums die hij in de loop der jaren heeft uitgebracht waaronder twee albums uit de tijd van Deheleboel. Liedjes als: de Polder, Doe, Maffiosa (Blief mit dien poten van mien Poedie!), Widde Hoeske Leutje Ulsda, Ooit, Leef ’t leven en Lözze Grond, zijn een greep uit de songs die Erwin deze avond zal spelen. Liedjes die zich kenmerken als direct, persoonlijk, rauw, puur, recht uit het hart en dicht bij de mensen.
Wilt u een avond genieten van Groninger cultuur vertolkt door deze eigenzinnige zanger samen met zijn fantastische band, dan moet u zeker voor deze avond reserveren.

Direct, persoonlijk, rauw, puur, recht uit het hart en dicht bij de mensen.