Navigatie overslaan
Marlies du Mosch en Iris van Nuland

Zo 20 nov '22

Een Klassieke Zondagochtend: Marlies du Mosch en Iris van Nuland

Marlies du Mosch haalde duizenden streams met haar piano solo-album 'Tale of a City' en Iris wordt 'een leeuwin op de viool' genoemd door de vakjury van het prestigieuze Prinses Christinaconcours. Kom luisteren en genieten!

Marlies du Mosch - Tale of a City

Pianist en componist Marlies du Mosch heeft onlangs haar eerste piano-soloalbum uitgebracht met de titel ‘Tale of a City’.
In filmische sferen en minimalistische klanken vertelt ze het verhaal over de stilte van de stad. Want ook al woont Marlies in de bruisende stad Rotterdam, de stilte die er ook te vinden is blijft haar fascineren.
‘Tot stilstand komen en beseffen dat de wereld om je heen door raast, dat probeer ik te vangen in muziek. Composities die je laten ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven’.
(45 minuten)

Iris van Nuland - Klassieke Hoogtepunten

In 2022 heeft Iris samen met Lenny Kuhr het nummer De Troubadour gespeeld in de grote zaal van theater De Lievekamp in Oss als onderdeel van de viering van Bevrijdingsdag. Onder de toeschouwers bevond zich premier Mark Rutte. Omroep Brabant verzorgde het live verslag op TV van het evenement. Ze soleerde tijdens de finale van de Oskar Back Prijs in de grote zaal van Tivoli Vredenburg met het Residentie Orkest onder leiding van Bas Wiegers. Ze werd uitgenodigd voor een interview en optreden tijdens het live NPO2 televisieprogramma Podium Witteman en was meerdere malen te horen op NPO Radio 4.  Ze heeft samen met Roel van Velzen op piano, opgetreden tijdens Het Kerst Muziekgala in een uitverkocht Ahoy.
(45 minuten)

Informatie

Tickets

Tijdstip

  • 20 nov 10:00

Prijzen

  • Normaal € 15,50

Locatie

Nedmagzaal

Start ticket verkoop

7 juni 2022 20:00