Navigatie overslaan
Gabrielle Glasbeek en Katell

Zo 20 nov '22

Een Dromerige Zondagmiddag: Gabriëlle Glasbeek en Katell

Gabriëlle heeft Vrouw Holland achter zich gelaten en slaat met 'Tot Straks' een nieuwe weg in en Katell neemt u mee naar een boeiende treinreis langs de hoogtepunten van de Nederlandse en Franse cultuur.

Gabrielle Glasbeek - Tot Straks

In deze voorstelling gaat Gabriëlle op zoek naar voorspelbaarheid. Terwijl ze zich in haar koelkast buigt over de groentela van haar leven, blijkt opeens de wereld in een ander daglicht te staan. Wat als zelfs de tekst en de melodie niet meer vastliggen? Dan heb je het publiek harder nodig dan ooit. Tot Straks! is een theatrale voorstelling onder muzikale begeleiding van Robert van der Tol (muzikant en componist voor o.a. Dogtroep, NNT, Peergroup en Vis à Vis).

Katell - Retour Amsterdam Paris

Katell is bij liefhebbers van het Franse chanson al lang geen onbekende meer. Met haar theatervoorstellingen en optredens bij verschillende televisieprogramma’s laat ze vele harten sneller kloppen voor het Franse chanson. In haar nieuwe muziekprogramma laat ze de toeschouwer genieten van het mooiste wat Frankrijk en Nederland te bieden hebben.​ Naast prachtig eigen werk zingt Katell nummers van Franstalige grootheden als Brel, Aznavour en Piaf en ook van Stromae. En pareltjes van Frank Boeijen, Herman van Veen, Toon Hermans en Wim Sonneveld.

In Retour Amsterdam-Paris staan dezelfde topmuzikanten Katell terzijde met wie ze de finale bereikte van het programma We Want More in 2021.
(45 minuten)

Informatie

Tickets

Tijdstip

  • 20 nov 15:00

Prijzen

  • Normaal € 15,50

Locatie

Nedmagzaal

Start ticket verkoop

7 juni 2022 20:00