Navigatie overslaan

Zo 20 nov '22

Een Dromerige Zondagmiddag

Gabriëlle heeft Vrouw Holland achter zich gelaten en slaat met 'Tot Straks' een nieuwe weg in en Katell neemt u mee naar een boeiende treinreis langs de hoogtepunten van de Nederlandse en Franse cultuur.

Gabrielle Glasbeek - Tot Straks

Je maakt een rigoureuze wending, of je stort je vólop in het leven dat je al leidde. Over deze keuze gaat de muzikaal-theatrale voorstelling van Gabriëlle Glasbeek. Ze toerde 20 jaar lang met Vrouw Holland langs de theaters en is daarna solo gegaan.

​Waarna de vraag zich aandiende: dat podium, is dat nou echt nodig? Gelukkig ontmoette ze gitarist Robert van der Tol (Vis á Vis, Dogtroep) om met hem samen zichzelf zingend en stuiterend onder de loep nemen. Met vooroorlogse filmbeelden uit het familiearchief, verloren mannen en ander dwarszittende types is het een persoonlijke, intieme en interactieve voorstelling geworden waarbij zij samen met het publiek op zoek gaat naar ‘De Drijfveer’.
(45 minuten)

Katell - Retour Amsterdam Paris

Katell is bij liefhebbers van het Franse chanson al lang geen onbekende meer. Met haar theatervoorstellingen en optredens bij verschillende televisieprogramma’s laat ze vele harten sneller kloppen voor het Franse chanson. In haar nieuwe muziekprogramma laat ze de toeschouwer genieten van het mooiste wat Frankrijk en Nederland te bieden hebben.​ Naast prachtig eigen werk zingt Katell nummers van Franstalige grootheden als Brel, Aznavour en Piaf en ook van Stromae. En pareltjes van Frank Boeijen, Herman van Veen, Toon Hermans en Wim Sonneveld.

In Retour Amsterdam-Paris staan dezelfde topmuzikanten Katell terzijde met wie ze de finale bereikte van het programma We Want More in 2021.
(45 minuten)

Informatie

Koop tickets

Prijzen

  • Normaal € 15,50

Locatie

Nedmagzaal