Navigatie overslaan

Zo 23 okt '22

Food & film event: Delicieux

FILM & FOOD event
Een smakelijke film die u doet watertanden....

De tickets inclusief FOOD zijn UITVERKOCHT!

Een smakelijke film die u doet watertanden en na afloop genieten van veel lekkers? Kom dan gezellig met ons film kijken en genieten van een proeverij met Franse hapjes. Deze middag staat in het teken van eten, heerlijk eten!

De innemende Franse kostuumfilm Délicieux, waarin we ontdekken hoe aan de vooravond van de Franse Revolutie het eerste restaurant ontstond. De culinaire hoogstandjes en politieke ontwikkelingen bieden een smakelijk feelgood drama. Wanneer kok Pierre Manceron (Grégory Gadebois) zijn adellijke werkgever en diens gasten een nieuw gerecht voorzet, wordt hij op staande voet ontslagen. Met eten dient men niet te spotten. Manceron en zijn zoon vluchten naar het platteland om een herberg te runnen. Als de mysterieuze Louise (Isabelle Carré) arriveert, blijkt zij in staat Manceron weer met plezier te laten koken. Het duurt niet lang of de kok tovert de herberg om in een gastronomisch paradijs: het allereerste Franse restaurant! Terwijl de Franse adel vast blijft houden aan het verleden, laat Délicieux zien dat de revolutie aanstaande is en begint in de keuken.

Na afloop van de film wordt u een proeverij van allerlei Franse gerechtjes voorgezet door onze Chefs van Grand Café vanBeresteyn. De film begint om 14.00 uur en duurt inclusief pauze tot 16.15 uur. Rond 16.30 uur starten we met de proeverij. Een kaartje voor film & proeverij kost
€ 20,00

Informatie

Tickets

Tijdstip

  • 23 okt 14:00

Prijzen

  • FILM/NIET LID € 8,-

Locatie

Nedmagzaal

Details

Kaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de kassa of via 0598 - 63 45 66