Woensdag 15 mei 2019

De 'Voice' van Veendam

Kun je zingen en wil je optreden met de supergoeie MDT live-band op het grote podium, neem de uitdaging aan en geef je op.
Wie weet word jij de ‘Voice’ van Veendam van 2019!

vanBeresteyn start dit jaar met een verkiezing van de beste zangstem van de regio!
Alle zangtalenten van Veendam en wijde omgeving kunnen zich aanmelden voor deze eerste editie van de ‘Voice’ van Veendam. Een driekoppige vakjury is op deze woensdagavond in mei aanwezig om de zangkwaliteiten te beoordelen.

Laat je begeleiden door een top live-band die bestaat uit docenten van de Muziek-, Dans – en Theaterschool: Jasper Westerhof, André van der Werf, Joost van Soest en Wietze Koning. ’s Middags is er gelegenheid één keer te oefenen met de band. (Wil je liever met een tape meezingen, dan kan dit ook). Het maakt niet uit of je beginnend of gevorderd bent, als je goed kunt zingen en het leuk vindt om op te treden kun je je aanmelden.

Dus: kun je zingen en wil je optreden met de supergoeie MDT live-band op het grote podium, neem de uitdaging aan en geef je op.
De winnaar mag met het betreffende nummer de studio in (mét de MDT live- band) voor een professionele opname!

Wie weet word jij de ‘Voice’ van Veendam van 2019!

Opgave voor 1 maart 2019 via vanberesteyn@veendam.nl . Geef bij je aanmelding het nummer op dat je wilt gaan zingen. Een voorronde kan deel uitmaken van de wedstrijd, dit hangt af van het aantal aanmeldingen. (Min. leeftijd 16 jaar).