Navigatie overslaan

Do 9 feb '23

ComedyPact on Tour

Nieuw cabaret talent dat stiekem toch al zijn sporen verdient heeft. Bijvoorbeeld door het winnen van een van de Nederlandse cabaret festivals. Wij hebben drie kanjers voor u geselecteerd:

ComedyPact is een samenwerking tussen Impact Entertainment en The Talent Room, beide ervaren op het gebied van het begeleiden van jong, aanstormend talent. Sinds dit jaar gaat een selectie van de talenten onder de noemer ComedyPact,on Tour. Voor u als publiek het beste van twee werelden.

 

Elke Vierveijzer

Elke is met ‘Lucht’ de winnaar van de belangrijke VSCD/Cabaretprijs; de Poelifinario 2021 in de categorie Kleinkunst voor het meest indrukwekkende programma van het seizoen. Met haar grote stem, haar bloedstollend mooie liedjes en schurende teksten maakte ze van ‘Lucht’ een veelzijdig theaterconcert over kwetsbaarheid, aanpassing en ontsnapping, over eindeloos doorgaan en stilvallen. Een theaterconcert dat nog lang na zal zinderen!

Thjum Arts

Als Thjum het podium op komt, gebeurt er iets. Met zijn droogkomische doordachte stijl weet hij alledaagse onderwerpen op een originele manier te bekijken. Hij onderzoekt het leven op een dusdanige manier dat u na afloop niets anders dan onder de indruk kan zijn.

Thjum won zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2018 en haalde de finale van het Leids Cabaretfestival 2020.

Remy Evers

Remy is winnaar juryprijs Cameretten 2019 en hij toont zijn ideale wereld aan u. Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

Informatie

Koop tickets

Selecteer tijdstip

Prijzen

  • Normaal € 17,50

Locatie

Nedmagzaal