Navigatie overslaan
ComedyPact On Tour met Remy-Lonneke-Thjum

Do 9 feb '23

ComedyPact on Tour

Nieuw cabaret talent dat stiekem toch al zijn sporen verdiend heeft: Remy Evers, Lonneke Dort en Thjum Arts

ComedyPact is een samenwerking tussen Impact Entertainment en The Talent Room, beide ervaren op het gebied van het begeleiden van jong, aanstormend talent. Sinds dit jaar gaat een selectie van de talenten onder de noemer ComedyPact on Tour. Voor u als publiek het beste van twee werelden.

 

Lonneke Dort

Lonneke (winnaar juryprijs Amsterdams Kleinkunst Festival, 2017) zou willen leven als kluizenaar, maar kan het niet over haar hart verkrijgen om de mensheid achter zich te laten. Ook als dit betekent dat ze regelmatig ‘doei’ roept, maar niemand iets terug zegt. Haar tweede cabaretprogramma gaat over niets bijdragen aan de wereld, gadgets, voelen dat je leeft en niet meer weten hoe tonic smaakt, omdat er steeds gin in zit.

Thjum Arts

Als Thjum het podium op komt, gebeurt er iets. Met zijn droogkomische doordachte stijl weet hij alledaagse onderwerpen op een originele manier te bekijken. Hij onderzoekt het leven op een dusdanige manier dat u na afloop niets anders dan onder de indruk kan zijn.

Thjum won zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2018 en haalde de finale van het Leids Cabaretfestival 2020.

Remy Evers

Remy is winnaar juryprijs Cameretten 2019 en hij toont zijn ideale wereld aan u. Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

Informatie

Afgelast

Tijdstip

  • 09 feb 20:15

Prijzen

  • Normaal € 17,50

Locatie

Nedmagzaal