fbpx

Jonckheren- en vrouwen vanBeresteyn
De samenwerking met het bedrijfsleven is belangrijk voor Theater vanBeresteyn. We hebben 22 bedrijven die het theater een warm hart toedragen en zich hebben verenigd in de stichting Jonckheren- en vrouwen vanBeresteyn. Dankzij een jaarlijkse bijdrage van deze bedrijven programmeert het theater met regelmaat voorstellingen die zonder deze sponsorgelden niet mogelijk zouden zijn. Als tegenprestatie organiseert vanBeresteyn een aantal theateravonden per seizoen voor haar sponsoren waar business to business momenten een rol spelen.

Hoofdsponsor
Sinds 2013 heeft NEDMAG zijn naam als hoofdsponsor aan het theater verbonden. Cultuur is belangrijk voor de klanten en medewerkers van NEDMAG. Theater vanBeresteyn en NEDMAG vinden elkaar in het streven om cultuur voor een zo groot mogelijk publiek toegankelijk te maken.

 

Ook sponsor worden?
Bent u geïnteresseerd om toe te treden als Jonckheer of Jonckvrouw? Neem hiervoor contact op met Jos Kraan: 0598-317732.

ANBI publicatieportaal publicatieverplichting internetadres
De Belastingdienst heeft bepaald dat het publiceren van informatie door algemeen nut beogende instellingen (ANBI goede doelen) een wettelijke voorwaarde is:
Informatie ANBI

ANBI vanBeresteyn december 2019