Jonckheren- en vrouwen vanBeresteyn
De samenwerking met het bedrijfsleven is belangrijk voor Theater vanBeresteyn. Momenteel hebben 22 bedrijven die het theater een warm hart toedragen zich verenigd in de stichting Jonckheren- en vrouwen vanBeresteyn. Dankzij een jaarlijkse bijdrage van deze bedrijven kan het theater met regelmaat voorstellingen te boeken die zonder deze sponsorgelden niet mogelijk zouden zijn. Ook ondersteunen ze de initiatieven van het theater voor het organiseren van verschillende evenementen zoals een Proms Concert op het Museumplein en de aanschaf van een nieuwe vleugel. Als tegenprestatie organiseert vanBeresteyn een aantal theateravonden per seizoen voor haar sponsoren waar business to business momenten een rol spelen.

ANBI publicatieportaal publicatieverplichting internetadres
De Belastingdienst heeft bepaald dat het publiceren van informatie door algemeen nut beogende instellingen (ANBI goede doelen) een wettelijke voorwaarde is:
Informatie ANBI

Download gegevens ANBI (PDF)

Hoofdsponsor
Sinds 2013 heeft NEDMAG zijn naam als hoofdsponsor aan Theater vanBeresteyn verbonden. Cultuur is belangrijk voor de klanten en medewerkers van NEDMAG. Theater vanBeresteyn en NEDMAG vinden elkaar in het streven om cultuur voor een zo groot mogelijk publiek toegankelijk te maken.

Word ook vriend van vanBeresteyn!

Word Vriend

Draagt u theater vanBeresteyn een warm hart toe en bezoekt u regelmatig theatervoorstellingen? Word dan onze Vriend!


Graag verwelkomen we u in onze club van ambassadeurs en geven u daar graag iets voor terug:

  • U krijgt voorrang op de inschrijving na het uitkomen van het nieuwe theaterprogramma in mei.
  • In september ontvangt u een vriendencheque voor een gratis voorstelling uit een lijst met geselecteerde vriendenvoorstellingen voor twee personen in vanBeresteyn.
  • Op 15 september kunt u gratis naar de seizoenpresentatie waarvoor u wel even moet reserveren.
  • U krijgt een uitnodiging voor een gratis voorstelling bij Theater Geert Teis in Stadskanaal.

U bent Vriend voor € 25,00 per seizoen; uw vriendschap wordt automatisch verlengd in september. Opzeggen kan voor 1 juni.

Aanmelden kan via het bestelformulier, telefonisch 0598-317730 of via het contactformulier op de website http://www.vanberesteyn.nl/adres-contact.