Algemene informatie

Contactgegevens
Cultuur- & Congrescentrum vanBeresteyn

Museumplein 5a 9641 AD Veendam
Postbus 20004 9640 PA Veendam

T verhuur 06- 27074614 / 06 11302249

T algemeen  0598- 317730
E vanberesteyn@veendam.nl
W www.vanberesteyn.nl

 
Openingstijden theaterkassa/ reserveerlijn
T 0598 634566
maandag t/m vrijdag 13.00 – 16.30 uur
en één uur voor aanvang van een theater- of filmvoorstelling.

Algmene informatie

E-tickets / Kaarten/ Reserveren
Vanaf het nieuwe seizoen dient u voor het kopen via de website éénmalig uw eigen account aan te maken. Volgt u hiervoor de instructies op de website.
Met dit persoonlijke account kunt u uw e-ticket uitprinten na uw bestelling. De kosten hiervoor zijn € 1,00 per bestelling.
Over uw bestelling via de website betaalt u tot 1 juli géén administratiekosten.

Wilt u liever de originele theaterkaarten ontvangen, dan sturen wij u dit per post.
De kosten hiervoor bedragen € 3,00 per bestelling.

Wanneer de voorstelling binnen 7 dagen na uw reservering plaatsvindt kunt u uw bestelling afhalen bij de theaterkassa.

Wanneer u telefonisch kaarten reserveert ontvangt u hiervan een factuur die u binnen twee weken na ontvangst dient te voldoen. Na betaling sturen wij uw kaarten per post. Hiervoor geldt € 3,00 administratiekosten.

Bij de theaterkassa kunt u het hele seizoen zonder extra kosten entreekaarten kopen.

Het reserveringsformulier uit de gids kunt u inleveren tot 1 juli. De handelingskosten hiervoor bedragen € 5,00 per ingeleverd formulier.

Wachtlijst
Is een voorstelling uitverkocht dan kunt u uw gegevens laten noteren op een wachtlijst. Wanneer er kaarten beschikbaar komen, wordt de lijst op volgorde van binnenkomst afgewerkt.

Retourname entreekaarten
Tot uiterlijk 48 uur voor de betreffende voorstelling is het mogelijk reeds gekochte kaarten om te ruilen voor kaarten voor een andere voorstelling. Er wordt geen geld terugbetaald. Wel kunt u een tegoedbon ontvangen. Er wordt € 3,- annuleringskosten in rekening gebracht per bestelling van één voorstellingsdatum.

Portemonneeloze pauze
De prijs van uw entreebewijs is in de meeste gevallen inclusief een vaste toeslag van € 2,50 voor de garderobe en een pauzedrankje. Dit staat vermeld op uw entree-bewijs. Wanneer een voorstelling geen pauze heeft, staat de consumptie na afloop van de voorstelling voor u klaar.

Aanvangstijden en laatkomers
De avondvoorstellingen beginnen in principe om 20.15 uur en de middagvoorstellingen om 15.00 uur, kindervoorstellingen variëren in aanvangstijd. . Het is in de meeste gevallen niet mogelijk de zaal te betreden wanneer de voorstelling is begonnen, laatkomers kunnen daarom alleen na een eventuele pauze hun plaatsen innemen. De aanvangstijd van het Filmhuis en de vanBeresteynlezingen is 20.00 uur, kinderfilms beginnen om 14.00 uur.

Bewaakte en verplichte garderobe
Het is om veiligheidsredenen niet toegestaan jassen mee te nemen in de zaal. U kunt uw jas afgeven bij de bewaakte garderobe. Het is niet toegestaan drankjes of etenswaren mee te nemen in de theaterzaal.

Rolstoelplekken en gehoorversterkers
De theaterzaal is toegankelijk voor mensen die gebruik maken van een rolstoel. Er zijn speciale rolstoelplaatsen beschikbaar, direct naast de overige zitplaatsen. U kunt hiervoor contact opnemen met de theaterkassa (0598 634566).
Slechthorenden kunnen gebruik maken van een gehoorversterker. Ook voor mensen die gebruik maken van een gehoorapparaat is een voorziening aanwezig. Meld u zich hiervoor bij één van hosten van het theater of bij de theaterkassa.

Stoelverhogers voor kinderen
Voor de allerkleinste bezoekers zijn stoelverhogers beschikbaar. U kunt de verhogers vinden bij de ingang van de zaal.

Huurvoorstellingen
Naast het aanbod theatervoorstellingen treft u een aantal huurvoorstellingen aan.
U herkent deze voorstellingen aan dit logo: … De entreeprijs van de huurvoorstellingen is exclusief pauzedrankje en garderobe.
vanBeresteyn draagt bij huurvoorstellingen geen verantwoording voor de kwaliteit van de voorstelling.